+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Akkerbouwmedewerker Roodeschool

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Landbouwvoertuig (T)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 2.800 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Een Gronings akkerbouwbedrijf zoekt een nieuwe collega. Je gaat werken in de akkerbouw en doet veel verschillende taken, zoals gewassen planten, oogsten en machines repareren. Ervaring is fijn, maar ook als je net begint, ben je welkom. Ook bouw je pensioen op. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een écht Gronings akkerbouwbedrijf is op zoek naar een enthousiaste akkerbouwmedewerker. Jouw collega's staan klaar om je te verwelkomen op het bedrijf, dus lees verder voor meer info én hoe je met ze in contact kunt komen!

Wij zijn op zoek naar een akkerbouwmedewerker die zich bezig gaat houden met allerlei verschillende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf. De werkzaamheden waar jij je voornamelijk mee bezig gaat houden zijn onder andere het poten en zaaien van gewassen, het selecteren van aardappels, het oogsten van de gewassen, meedenken over optimalisatie van de teelt, inschuren, sleutelen aan machines en aardappels sorteren. Jouw werktijden zijn normaal gesproken van ongeveer 7:00 tot 16:30, in het poot- en oogstseizoen zullen de werkdagen langer zijn.

Heb je nog weinig ervaring maar ben jij gemotiveerd en wil je deze uitdaging aangaan? Ook dan komen we graag met je in contact om te kijken wat er mogelijk is!


Functie eisen
  • ervaring in de akkerbouwsector is en pre, maar enthousiaste starters zijn welkom
  • T-rijbewijs 
  • zelfstandig kunnen werken
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern akkerbouwbedrijf in de omgeving van Uithuizen. Je werkt samen met de medewerker en eigenaar van het bedrijf, waarbij er een gezellige en informele sfeer heerst.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan als akkerbouwmedewerker voor 2 tot 5 dagen in de week. Jij gaat salaris verdienen tussen de €2100,- en €2800,- per maand, op fulltime basis. Daarnaast ontvang je van ons reiskostenvergoeding en een goede set met overalls en werkschoenen of laarzen. Ook bouw je pensioen op en vakantiegeld- en dagen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in