+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Manager afdeling onderhoudscontracten en planmatig beheer Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van technische installaties met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als manager van de afdeling onderhoudscontracten en planmatig beheer, leid je projectteams, verkoop je diensten aan nieuwe relaties, en waarborg je optimale klanttevredenheid. Je speelt een sleutelrol in het coördineren van onderhoudsprojecten en draagt bij aan een efficiënte, milieuvriendelijke toekomst. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Deze technische installateur uit het noorden en het midden van het land is actief binnen de industrie, woningbouw, utiliteit, overheid, zorg en onderwijs, waarbij zij zich bezighouden met gebouw gebonden installaties. Bovendien is er een ingenieursafdeling intern die opdrachtgevers helpt bij het engineeren. Projecten worden turnkey-opgeleverd, waarna de service en onderhoudsafdeling toeziet op preventie en correctief beheer. Grote projecten zijn bijvoorbeeld het bouwkundig versterken van huizen na bevingsschade en het Ebbingekwartier in Groningen. Er wordt sterk ingezet op duurzaamheid en energiereductie. Binnen projecten wordt gekeken naar de slimste, efficiëntste én milieuvriendelijkste installatie. Op deze manier combineert deze installateur zijn brede vakkennis met maatschappelijk verantwoord ondernemen.  

Als manager van de afdeling onderhoudscontracten en planmatig beheer coördineer jij organisatorisch, financieel en commercieel de onderhoudsprojecten en de daaruit voortvloeiende vervolgprojecten. Jij geeft leiding aan de projectteams op het gebied van onderhoudscontracten. Jij verkoopt de diensten en producten aan nieuwe relaties en haalt offerte aanvragen binnen. Jij zorgt met jouw snelle en adequate antwoorden richting de klant voor optimale tevredenheid en onderhoudt bovendien pro-actief de klantrelatie. Jij bewaakt het financiële en commerciële aspect binnen de contracten en rapporteert hierover aan het management. Jij stelt de onderhoudsconcepten op bij opdrachtgevers inclusief de budgetten en calculaties. Tevens voer jij de evaluaties uit ter verbetering van dit onderhoud en ziet op de uitvoering hiervan. Jij maakt de jaarplanning in verband met het onderhoud van het contracten en geeft instructies aan de servicemonteurs. Jij beoordeelt de MJOP begrotingen en voert toolboxmeetingen en werkplekinspecties uit. Jij houdt jouw kennis omtrent de ontwikkelingen bij in jouw vakgebied en beoordeelt in overleg met de directie de leveranciers.  


Functie eisen
  • HBO diploma Installatietechniek of Elektrotechniek;
  • Relevante ervaring in soortgelijke functie;
  • Brede kennis eigen vakdiscipline;
  • Sterke contactuele en leidinggevende vaardigheden;
  • Rijbewijs B;
  • Kennis van wet en regelgeving op het vakgebied;
  • Diploma VOLVCA.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in