+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inkoper Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als inkoper in de technische sector. Je gaat over het kiezen van leveranciers en het doen van marktonderzoek. Samen met een team koop je producten zoals gereedschap en beschermingsmiddelen. Je praat veel met klanten en leveranciers. Het bedrijf waar je gaat werken is een grote winkel voor technische spullen. Ze hebben veel verschillende producten en helpen klanten goed. Je krijgt veel kansen om te leren en te groeien. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een inkoper met kennis van goederen op het gebied van techniek. Jij bent verantwoordelijk voor diverse inkoopactiviteiten zoals het selecteren en contracteren van leveranciers, het uitvoeren van product- en marktonderzoeken en je helpt mee met het opstellen van de jaarlijkse inkoopplannen. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Lees snel verder voor meer informatie.

In jouw rol als inkoper ben jij een resultaatgerichte onderhandelaar en zorg jij voor de beste deal bij de inkoop van diverse goederen. Jij bent in staat om een marktonderzoek uit te voeren en daarbij jouw analyses op te stellen om deze vervolgens te rapporteren aan de hoofd inkoop & logistiek. Jouw team bestaat uit 4 collega's en samen met hen ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en andere benodigde materialen voor de technische sector. Omdat je met meerdere inkopers werkt is het gemakkelijk om met elkaar te sparren en kan je ook je eigen specialisme creëren. In deze functie is goede communicatie van groot belang voor het maken van de juiste afspraken met zowel de klant, teamleden als met de leveranciers.

Kan jij jouw meerwaarde tonen als adviseur en zorgdragen voor een goedlopend inkooproces? Reageer dan nu direct!


Functie eisen
  • Kennis en affiniteit met technische sector;
  • Ervaring op (tactisch) inkoop gebied;
  • Je kan snel schakelen tussen diverse werkzaamheden; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Over het bedrijf

Je gaat werken voor een technische groothandel in Groningen. Zij leveren alles op het gebied van alles op gebied van gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere goederen. Dit doen zij voor de  industrie, bouw, scheepvaart, installatietechniek, landbouw en meer. Met een ruime collectie van merken en met meer dan 50.000 artikelen op voorraad bieden zij een totaalpakket aan producten waarbij deskundig advies en snelle, accurate en betrouwbare dienstverlening erg belangrijk is. 


Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie bij een bedrijf met veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden. Je komt te werken op de vestiging in Groningen. Het salaris zal tussen de €2.700,- en €3.200,- bruto per maand zijn passend bij jouw ervaring en opleidingsniveau. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in