+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inkoper Roden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Word onze Operationeel Inkoper en maak van inkoop een succes! Je beheert dagelijkse inkopen en onderhoudt goede relaties met leveranciers. Je werkt in een dynamisch team met flexibele werktijden, perfect voor een goede balans tussen werk en privé. Geniet van goede arbeidsvoorwaarden, een mogelijkheid tot vast dienstverband, een competitief salaris en een extra bonus per jaar. Kom bij ons en ervaar een gezellige en professionele werkomgeving. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om je carrière vooruit te stuwen als onze nieuwe Operationeel Inkoper? Kom bij ons samenwerken en zet jouw vaardigheden in om van inkoop een triomfantelijk succes te maken! Verantwoordelijkheden: Als Operationeel Inkoper zijn jouw verantwoordelijkheden onder andere: - Het beheren van onze dagelijkse inkopen, inclusief goederen, grondstoffen, verpakkingsmaterialen en technische benodigdheden; - Het beheer van onze informatieve en administratieve systemen; - Het onderhouden van sterke relaties met onze leveranciers, inclusief het onderhandelen over prijzen; - Je bent scherp en altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en je vraagt regelmatig naar productspecificaties; - En, in de tijden waarin ons hoofd van de inkoopafdeling afwezig is, neem je zijn of haar taken waar.

Wij bieden:

- Een spannende, uitdagende rol in een dynamisch team;
- Flexibele werktijden van 20 tot 24 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen. Dit zorgt ervoor dat je een perfecte balans hebt tussen je werk en privéleven;
- Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot een vast dienstverband, een concurrerend salaris volgens de CAO Metalektro (minimaal €3.021 bruto per maand, o.b.v. 40 uur) en een extra jaarlijkse bonus.

Wij vragen:

- Je hebt een MBO-diploma, bij voorkeur met een NEVI 1 diploma, of je bent bereid om deze te behalen;
- Je hebt enkele jaren ervaring in de inkoop sector, idealiter in een technische omgeving;
- Uitstekende kennis van Nederlands, Engels en Duits;
- Je hebt sterke onderhandelingsvaardigheden en je kunt goed zelfstandig en resultaatgericht werken.

Waar ga je werken:

Je zult werken in een productiebedrijf in omgeving Groningen. Dit is jouw kans om de gezellige sfeer en de professionele werkomgeving van ons bedrijf te ervaren! Rijd je met de auto naar je werk? We hebben voldoende parkeergelegenheid! Plus, we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, mocht je liever op deze manier reizen. Kom bij ons team als Operationeel Inkoper en zet de volgende stap in jouw carrière. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien hoe geweldig het is om deel uit te maken van ons team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in