+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Bijbaan wegenwacht ANWB Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 12 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 15 p/u

Vacature in het kort

Duik deze zomer in een avontuurlijke en betekenisvolle vakantiebaan als ANWB wegenwacht in Groningen, waar je gestrande reizigers weer op weg helpt. Geniet van een goede werk-privébalans, een fijne werkomgeving, en de kans om te werken in een divers en hecht team. Dit is je kans om direct bij te dragen aan mobiliteit en vrijheid, terwijl je een mooi salaris verdient en toegang krijgt tot een uitgebreid trainingsprogramma. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een vakantiebaan waar je echt iets kunt betekenen? Word ANWB wegenwacht in Groningen! Wij bieden je een functie voor 24 uur per week in een dynamische, praktische omgeving. Stel je eens voor, je dag begint met het helpen van een gestrande reiziger. Je diagnose? Een lege accu. Handig en vliegensvlug los je het probleem op. Met een dankbare glimlach rijdt de reiziger weer verder. Zo, dat voelt goed! Ben jij klaar voor die onmisbare rol in de vakantieplannen van mensen? Solliciteer dan nu en word deel van ons geweldige team.

Wij bieden:

Lijkt het je geweldig om de held van de dag te zijn en vind je het heerlijk om buiten te werken? Dan is de functie als Vakantiebaan ANWB Wegenwacht in Groningen precies wat jij zoekt. Je geniet bij ons van een goede werk-privébalans en een fijne werkomgeving met prettige collega's. Wij geloven in de kracht van diverse teams, dus wie jij ook bent, je bent welkom bij ons. Daarnaast bieden we je een mooi salaris van €15 bruto per uur. Laat deze kans niet liggen en ga met ons de weg op! Ben jij klaar om de Wegenwacht van ANWB te versterken? Solliciteer dan nu. Bij ANWB zijn we allemaal onderweg, maar de reis is het mooist als we hem samen maken. - Startdatum vanaf 1 juli;
- Een flexibele werkweek van 12 tot 40 uur, inclusief één dag in het weekend;
- Een uitgebreid trainingsprogramma van 10 dagen;
- De mogelijkheid tot persoonlijke groei door toegang tot meer dan 100 gratis online trainingen en cursussen.

Wij vragen:

Ben jij bijna klaar met je technische MBO-opleiding of heb jij een grote passie voor sleutelen aan auto’s? Als Vakantiebaan ANWB wegenwacht bij ANWB in Groningen verleen jij 24 uur per week hulp aan gestrande reizigers. Zorg jij voor een opgelucht gevoel bij onze leden? Jouw profiel: - Je bent in bezit van rijbewijs B - Je bezit basiskennis van autotechniek - Je bent klantvriendelijk en servicegericht - Bezit van VOG of bereid deze aan te vragen Start nu bij ons een avontuur waarin je veel kunt leren en direct een kick geeft om mensen weer op weg te helpen! Enthousiasme voor het vak telt zwaarder dan ervaring. We zien graag jouw sollicitatie tegemoet. - Woon je binnen een straal van 20 kilometer van Groningen? - Ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar, inclusief één dag in het weekend?

Waar ga je werken:

Help jij graag anderen uit de brand? Kom dan ons wegenwacht team in Groningen versterken! Bij ANWB geloven we in mobiliteit en vrijheid voor iedereen. Als onderdeel van ons toegewijde team draag jij direct bij aan deze visie. Je wordt onderdeel van een hecht team waarin hard werken en plezier hand in hand gaan. Kom bij ons werken en ervaar zelf de gezellige, welwillende werksfeer binnen ANWB. Word jij onze nieuwe collega die meebouwt aan een mobiele en vrije wereld? Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in