+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Wil je je commerciële vaardigheden uitbreiden? Als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst werk je met een team en heb je veel contact met klanten. Je helpt klanten, doet telefonische verkopen en meer. Het is een afwisselende baan waarin je veel kunt leren. Je komt te werken bij een technische groothandel. Ze hebben een no-nonsense aanpak en zorgen voor plezier in je werk. Dit is een kans om te groeien en plezier te hebben in wat je doet. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je commerciële vaardigheden verder ontwikkelen bij dé technische groothandel van Nederland? Dan is dit jouw kans! Als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor een breed pakket aan verkoopactiviteiten. Dagelijks heb je contacten met klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Jouw takenpakket is heel divers. Van het adviseren van klanten en het afhandelen van telefonische verkopen tot het beheren en bevestigen van nieuwe verkooporders. Bovendien bied je ondersteuning aan je collega's in de buitendienst, zoals het opstellen en beheren van offertes en het uitvoeren van verschillende administratieve taken. Je maakt deel uit van een team van 6 collega’s op de commerciële binnendienst. Lijkt dit jou interessant? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Uitzicht op een dienstverband bij de werkgever
  • Organisatie met een no-nonsense mentaliteit
  • Technische groothandel met vestigingen in NL
  • Een uitdagende en afwisselende functie
  • Plezier in je werk en persoonlijke groei
wie ben jij

Je bent een enthousiaste persoon met een klant- en servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je bent communicatief sterk en kunt goed luisteren waardoor je in staat bent de klant optimaal te bedienen. Adviseren en verkopen gaat je natuurlijk af. Je hebt een actieve werkhouding en bent leergierig. Daarnaast ben je goed in administratie en een teamspeler die ook zelfstandig goed kan werken.

  • je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • je staat aan het begin van jouw carrière en/of hebt al enige ervaring met verkoop, bijvoorbeeld door werkervaring in een bouwmarkt of andere werkomgeving;
  • je hebt affiniteit met techniek, bijvoorbeeld door hobby's als sleutelen of klussen;
  • je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen.
wat ga je doen

Als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor een breed pakket aan verkoopactiviteiten. Dagelijks heb je contacten met klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Jouw takenpakket als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst is heel divers. Van het adviseren van klanten en het afhandelen van telefonische verkopen tot het beheren en bevestigen van nieuwe verkooporders. Bovendien bied je ondersteuning aan je collega's in de buitendienst, zoals het opstellen en beheren van offertes en het uitvoeren van verschillende administratieve taken. Kortom, deze functie als Junior Commercieel Medewerker Binnendienst biedt volop uitdaging en de kans om je verder te ontwikkelen.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een succesvolle technische groothandel in technische materialen, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ze leveren niet alleen deze producten, maar geven ook advies en voeren keuringen uit op het gebied van veiligheid. Het bedrijf is actief in Nederland en België. In Nederland heeft deze groothandel meerdere vestigingen en een webshop. Jouw standplaats is de vestiging in Groningen, waar in totaal circa 25 medewerkers werkzaam zijn.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 - 12 43 55 83 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in