+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Front Office Gulpen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.831 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een nieuwe collega voor ons Front-office team in Gulpen. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en helpt hen met verschillende vragen. Je zorgt ervoor dat gasten een geweldige tijd hebben door activiteiten te regelen en problemen snel op te lossen. Je maakt deel uit van een energiek team en werkt in wisselende diensten, ook in het weekend. Plus, je krijgt leuke extra's zoals gratis zwemmen en korting op verblijven. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Even voorstellen...

Wij zoeken een nieuwe vaste collega voor ons Front-office team. Bij Roompot Gulpen zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de gasten voor al hun diverse vragen. Iedere collega op ons park, van stagiair tot general manager, is onderdeel van ons doel: onze gasten een onvergetelijk vakantie bezorgen.


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Om 8.00 opent de receptie haar deuren. We hebben zes aankomst- en vertrekdagen per week. Op deze dagen zal je o.a. bezig zijn met het in- en uitchecken van onze gasten. Je helpt hen bij het vinden van de perfecte activiteiten voor hun vakantie en geeft ze de informatie die ze nodig hebben om van hun verblijf te genieten. Je verhuurt een fiets, verkoopt kaartjes voor verschillende attracties en verwerkt dit administratief.

Naast onze receptie vind je de winkel. Samen met jouw collega’s beheer je de winkel. Je helpt aan de kassa, vult de voorraad bij en doet de bestellingen.

Je bent altijd alert op eventuele op- en aanmerkingen van gasten. Eventuele problemen of klachten van gasten los jij snel op zodat de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten.
Ook bij het uitchecken verras je onze gasten met een klein aandenken en onze gastvrijheid en zorgt ervoor dat iedereen met een lach weer richting huis vertrekt.

De receptie is 365 dagen per jaar geopend van 8.00 tot 20.00. Ons team werkt daarom in verschillende diensten: van 07:00 tot 15:00/15:30, 08:00 tot 16:00/16:30 en 12:00 tot 20:00 uur. De weekenden wisselen we af. De vroege dienst begint om 7.00 met het afbakken van de broodjes in onze winkel zodat onze gasten kunnen genieten van een vers ontbijt.

En het allerleukste? Jij zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie hebben, waardoor ze graag terugkomen naar Roompot Gulpen voor een volgende vakantie. Samen met je collega's zorg je voor een gezellige en positieve werkomgeving, waarin iedereen elkaar helpt en motiveert. Je bent onderdeel van een jong en energiek team dat volop in ontwikkeling is.


Wat kun je van ons verwachten?
  • Salaris in schaal 4 met uitloop mogelijk naar schaal 5 cao recreatie: min. € 2.202 – max. € 2.831 bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Personeelsmaaltijd als je ‘s avonds werkt;
  • Snelle startdatum mogelijk;
  • Gratis zwemmen, bowlen of minigolven en met korting gebruik maken van horeca en andere faciliteiten met jouw digitale personeelspas;
  • Tot 20% korting bij een boeking op een Roompot park;
  • 25% toeslag op zondag;
  • Pensioenopbouw via de Stichting Pensioenfonds Recreatie;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
  • Toegang tot de Roompot Academy.

Wie ben jij?

Ons hospitality niveau ligt hoog. Ben jij net zo gastvrij en gemotiveerd als ons om iedere gastverwachting te overtreffen? 
  Jij bent:

  • 24 tot 38 uur per week beschikbaar (24 uur gegarandeerd);
  • Ook afwisselend in het weekend;
  • Goed in talen Nederland, Engels en Duits (basis);

Passen wij bij jou en jij bij ons? Druk op de gele knop en solliciteer. Iris en Ankie nemen jouw sollicitatie in behandeling. We nemen per mail contact op. Houd je mail goed in de gaten 😉


Toonaangevend

Jouw bestemming

Als front-office medewerker werk je voornamelijk samen met je collega’s in de front-office. De front-office is het middelpunt van het centrumgebouw. Het team van de front-office bestaat inclusief jou uit 8 collega’s. Het is een jong, leuk team. Op het hele park heerst een fijne sfeer waar iedereen, van staf tot schoonmaak, elkaar helpt en motiveert.

We kunnen niet wachten jou te ontmoeten!


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in