+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Medior Allround Werkvoorbereider Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als werkvoorbereider ben je onderdeel van een team van vijf werkvoorbereiders. Dit zijn ervaren mensen die al geruime tijd werkzaam zijn bij deze club. Als werkvoorbereider heb je binnen deze club intensief contact met de uitvoerder en de projectleider. In de praktijk zorg je ervoor dat alles gereed is voor de uitvoering en rapporteer je aan de projectleider.

Afhankelijk van jouw ervaring is het mogelijk om samen met de projectleider de inkoop te verzorgen en indien gewenst enkele dagen per week met de uitvoerder op te trekken.

Zoals gezegd werk je met vijftien mensen dagelijks vanaf kantoor in dezelfde ruimte. Mocht je even tijd voor jezelf willen dan is er een aparte ruimte met een pingpongtafel en twee massagestoelen. Ook hebben ze twee aparte ruimtes waar je individueel kan werken.

Benefits

Onze opdrachtgever investeert graag in mensen. Daarom ligt er een vast contract klaar. Het salarisniveau is afhankelijk van ervaring maar zal tussen de 3500- 5000 euro per maand liggen. Onze opdrachtgever hanteert de Bouw-CAO dus zaken als vrije dagen en pensioen zijn goed geregeld. Mocht je ambitie hebben de komende jaren de stap te maken naar projectleider dan is dat mogelijk!

Bouwstenen voor succes

Wij zoeken een echte teamplayer, iemand die gedreven is en gezellig. Onze opdrachtgever is momenteel nummer één villabouwer in de regio en dat willen zij graag zo houden dus een winnaarsmentaliteit komt erg van pas. Het zou fijn zijn als je een bouwkundige opleiding hebt afgerond, enkele jaren ervaring als werkvoorbereider is noodzakelijk. De functie is fulltime maar mocht je 4 dagen willen werken dan is dat bespreekbaar.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf waar het echt draait om het samen bouwen. Iedereen draagt zijn steentje bij om de mooiste projecten te realiseren. Zij doen dit met een hecht team van 45 man waar iedereen elkaar kent. Dit zorgt voor een erg gezellige informele sfeer waardoor iedereen het erg naar zijn zin heeft en het beste uit zichzelf haalt.De directie van deze bouwer gelooft niet in de ouderwetse hiërarchische cultuur van een bedrijf en denkt dat dit alleen maar belemmert in de ontwikkeling van collega’s op persoonlijk en professioneel vlak. Zij zijn voornamelijk actief in de villa bouw in de omgeving Noord-Holland. De orderportefeuille is goed gevuld tot 2027 aangezien er meerdere villawijken in de regio gebouwd gaan worden waar zij een rol in gaan spelen.Als bedrijf hechten ze veel waarde aan de borrel op de vrijdagmiddag en gaan ze afwisselend één keer per jaar op zon vakantie of op skivakantie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in