+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Praktijkmanager l 28-32 uur l Haarlem Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dentalprofs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste ervaren praktijkmanager op zoek naar een nieuwe uitdaging met afwisseling en verantwoordelijkheden? En heb jij ervaring als praktijkmanager binnen de tandheelkundige branche of een managementfunctie in de dienstverlenende sector? Voor een tandartsenpraktijk in Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren praktijkmanager voor 28-32 uur per week.
Je komt in een leuk team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Het team en de praktijk
Onze tandartspraktijk met zeven behandelkamers zit in een karakteristiek pand en ligt midden in het centrum van Haarlem. Wij zijn een hecht en leuk team, leren van elkaar en staan altijd open voor ontwikkelingen, waarbij de zorg voor de patiënt voorop staat.
Ons team bestaat uit acht tandartsen, waarvan één tandarts-implantoloog en één tandarts-endodontoloog, vier mondhygiënisten, drie paro-preventieassistenten, één preventieassistente, zes tandartsassistenten, twee balie-assistenten en één praktijkmanager.



Gevraagd

Wie zoeken wij?
Als praktijkmanager ben je de spil in de praktijk. Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en goed georganiseerd wordt. Je bent en legt de verbinding tussen de praktijkmedewerkers en Tandartsen. Wij zoeken een ervaren manager, die teams kan aansturen met een positieve instelling, creatief is in het vinden van oplossingen en kijkt naar mogelijkheden. Je weet je collega's te motiveren en enthousiasmeren! Je stuurt jouw team aan, houdt tussentijdse functionerings- en beoordelingsgesprekken en staat voor je collega's klaar als dat nodig is. Jij weet de sfeer positief te houden en de neuzen dezelfde kant op te krijgen.
Daarnaast is er ook een stukje administratie, zoals agendabeheer, declaraties indienen, roosters maken en het bijwonen van de kwartaaloverleggen met alle andere praktijkmanagers van onze opdrachtgever.

Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?
Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Ben jij de ervaren praktijkmanager die wij zoeken, dan zien we uit naar een persoonlijke kennismaking. Mail daarvoor je CV met een persoonlijke motivatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wijnand van den Berg (Recruiter) tel. 06-415 839 33. We maken graag kennis met jou.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in