+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Assetmanager Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Assetmanager ben jij verantwoordelijk voor het beheer, het structureren en kwalificeren van de contractuele, technische en financiële voorbereidingen. Daarnaast geef je opvolging aan prestatiecontracten. Voor grote, toonaangevende projecten ben je operationeel verantwoordelijk voor het onderhoudsbedrijf. Dit doe je door een assetmanagement organisatie op te zetten, een strategie te vormen en deze tot uitvoering te brengen. Door vanaf de ontwerpfase betrokken te zijn kun je als Assetmanager echt waarde toevoegen en invloed uitoefenen op een duurzame realisatie en levensduur van integrale projecten. Daarnaast behoren de volgende verantwoordelijkheden bij deze functie:

  • Beheer- en onderhoudsplannen, levensduuranalyses, onderhoudsconcepten, prestatiemeetsystemen en budgetten opstellen en optimaliseren;
  • Onderhandelingen voeren met klanten, onderaannemers en toeleveranciers;
  • Opstellen en bewaken projectfinanciën;
  • Managen stakeholders van assets.


Gevraagd

Als Assetmanager heb jij de ambitie om te werken aan de grootste en mooiste projecten. Je hebt een ondernemende houding en legt makkelijk contact. Analytisch denken en het maken van probleemanalyses gaat jou zeer goed af. Daarnaast ben je resultaatgericht en communicatief sterk. Voor het effectief managen van assets heb je een goed overzicht op de lange termijn, kun je in oorzaak-gevolg denken en denk je vanuit kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een technische opleiding;
  • Technisch en procesmatig inzicht;
  • Enkele jaren relevante werkervaring.


Aanbod

Onze klant vindt het belangrijk om haar werknemers optimaal in staat stellen om hun werk goed uit te voeren. Hiervoor is het belangrijk dat jij als werknemer goed in je vel zit en je gewaardeerd voelt. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook zeer goed te noemen. Ontwikkeling en werkplezier worden door deze klant als prioriteit gezien. Daarnaast staat de deur naar internationale projecten binnen deze organisatie voor jou open.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote, internationale en ontwerpende aannemer die internationaal actief is. Deze aannemer staat bekend om haar innoverend vermogen. Zo hebben zij al jaren geleden de structuur van een ingenieursbureau in hun organisatie geïmplementeerd. Zo beheersen zij tegenwoordig het gehele proces. Deze organisatie is betrokken bij grote, multidisciplinaire projecten. De impact en omvang hiervan op de (internationale) omgeving zijn enorm. Je bent dus actief betrokken bij het ontwerpen, bouwen en beheren van civieltechnische projecten in Nederland én buitenland. Tevens heerst er binnen het bedrijf een werksfeer en cultuur die als zeer prettig en constructief wordt ervaren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in