+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Asset Manager Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Heb je interesse in waardevolle assets en innovatie binnen de infrastructuur van Nederland? Bij BAM Infra Asset Management zoeken we een nieuwe asset manager die zich richt op innovatie, data en het bouwen van sterke relaties. Jouw doel is om met jouw team uitdagingen aan te gaan en een goede balans te vinden tussen prestaties, risico's en kosten, gebruikmakend van data en technologie. Werk in een jonge, organisatie die investeert in ontwikkeling en waar passie en enthousiasme centraal staan. Wij bieden een goede balans tussen werk en privé, een vast dienstverband met een competitief salaris, een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget, en volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je gevoel bij waardevolle assets binnen de infrastructuur van Nederland? Ligt je focus bij innovatie, data en constructieve relaties? Dan ben je wellicht binnenkort onze nieuwe asset manager bij BAM Infra Asset Management!

Wat ga je doen

Jouw missie is om vanuit jouw ondernemerschap, klantgerichtheid en sensitiviteit zorg te dragen voor financieel gezond contract, een goede klantrelatie en een enthousiast team waarmee jij alle uitdagingen aangaat.
Hierbij heb je oog voor interne politiek, externe relaties en de behoefte van je teamleden. Data, technologie en domeinkennis zijn voor jou de ingrediënten om vooruitgang in asset management invulling te geven en een duurzame balans te vinden tussen prestaties, risico’s en kosten.

Voel jij je thuis in een jonge dynamische organisatie waarin grenzen verleggen binnen het vakgebied de ambitie is, waar geïnvesteerd wordt in jou en de organisatie en waar met veel passie en enthousiasme gewerkt wordt?
 

Jouw werkomgeving

Het kwaliteitsniveau van onze infrastructuur met alle assets is van groot belang voor iedereen die hier dagelijks gebruik van maakt.

Samen met onze partners dragen wij als BAM Infra Asset Management bij aan een veilige en aantrekkelijke infrastructuur. Dat doen we door het organiseren van data gedreven asset management, gebaseerd op kennis van mensen en data uit assets. Zo zijn we grensverleggend en met focus op de toekomst. Op een innovatieve en duurzame manier onderhouden wij de infrastructuur van Nederland.

BAM Infra Asset Managent houdt samen met opdrachtgevers, andere BAM-bedrijven en partners onze infrastructuur bereikbaar. Innovatieve technieken, uniforme methodieken op het gebied van assetmanagement zijn belangrijk voor een optimaal resultaat.
Duurzaamheid en samenwerken zit in ons DNA.

Wij bieden jou
  • Er is oog voor de balans tussen werk en jouw privéleven 
  • Een vast dienstverband met een aantrekkelijk salaris 
  • Je hebt 25 vakantiedagen + 15 atv-dagen per kalenderjaar
  • Een elektrische leaseauto met laadpas. Reis je liever met het OV of de fiets, dan kies je voor het mobiliteitsbudget;
  • Perspectief en ontwikkeling: wij investeren in jou! Binnen BAM is een ruim aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen beschikbaar welke jou op vaardigheden en kennis verder ontwikkelen.
Hier herken jij jezelf in
  • Ambitie om het beste uit jezelf en je team te halen
  • In staat om duurzame relaties bouwen met je opdrachtgevers
  • Financiën kennen voor jou geen geheimen
  • Sensitiviteit voor de omgeving waarin jij werkzaam bent
  • Affiniteit met Asset Management is een pre
Het sollicitatieproces

Aarzel niet om meer informatie over deze positie in te winnen bij Pleun Lok, Recruitment Partner, telefonisch via 06 50 16 68 70 of via e-mail, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 
We zien je reactie met bijzonder veel interesse tegemoet!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in