+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Tendermanager Asset Management Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.750 - € 7.100 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Heb jij ervaring in tendermanagement binnen de Nederlandse infrastructuur? Werk jij graag mee met uitdagende projecten, zowel in Beheer en Onderhoud (B&O) als Vervanging en Renovatie (V&R)? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen

Als Tendermanager binnen BAM Infra assetmanagement heb je het stuur in handen om het tenderproces van A tot Z in goede banen te leiden. Dit in zowel de markt van B&O als V&R. Maar ook buiten de tenders om heb je een belangrijke taak als het gaat om het selecteren van nieuwe tenders en de ontwikkeling van de afdeling Verwerving.  Wag mag je verder gaan doen:

  • Je bent vanaf de prospectmanagementfase al betrokken bij de tender, je helpt in dit stadium mee bij het selecteren van de juiste tenders en partners. Zodra er een ‘go’ komt, ga je aan de slag met het samenstellen van een winnend tenderteam en zorg je ervoor dat er een duidelijk tenderplan klaarligt. 
  • Gedurende de tender beweeg je je continu over verschillende schijven. Je zorgt ervoor dat de klantvraag goed door het team wordt doorgrond voor zowel de kwalitatieve stukken als voor de prijs. Het ene moment ben je aan het sparren met de tenderstrateeg voor het plan, het andere moment doe je een review op de calculatie of ben je bezig met het opstellen van het risicodossier.
  • Ook zorg je ervoor dat de stuurgroep de juiste informatie krijgt, om zo tot de juiste strategische besluiten te komen en draagvlak te hebben voor de winnende strategie. 
  • Naast dat je intern het eerste aanspreekpunt bent voor de tender, ben je dat ook voor klant. Daarvoor is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en je je goed kunt inleven. Je bereidt samen met het team bijvoorbeeld de dialoog voor en bent hier ook bij aanwezig om zo de juiste informatie boven tafel te krijgen die nodig is voor de kwalitatieve documenten. 
  • Je bent onderdeel van Verwerving binnen IAM, daar vind je een bak aan ervaring op het gebied van tendermanagement, tenderstrategie en calculatie. Naast de tenders ben je dus ook bezig met het verder ontwikkelen van onze afdeling. Zo draag je bij aan het continu verbeteren van onze processen. Daarnaast pak je ook andere thema’s op die verder ontwikkeld moeten worden voor het versterken van onze (digitale) propositie en verhogen van de kwaliteit van onze aanbiedingen.  
Jouw werkomgeving

BAM Infra Nederland heeft haar kennis van het in standhouden en toekomstbestendig maken van infrastructuur gebundeld in één bedrijf: BAM Infra Asset Management.   
Wij beheren grote delen van de Nederlandse infrastructuur in DB(F)M- en prestatie-contracten. Van keringen, bruggen, tunnels, wegen en sluizen voor gemeenten en Rijkswaterstaat tot complete infrastructuurarealen voor klanten als Schiphol en provincies. 

Door te digitaliseren én te investeren in een data-gestuurde organisatie, kunnen wij optimaal zorgdragen voor veilige en betrouwbare infrastructuur die onze opdrachtgevers aan ons toevertrouwen. Met een integrale aanpak en onze focus op het verhogen van gebruikswaarde, leveren wij toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. 

Wij bieden jou

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen het verwervingsteam vind je een bak aan ervaring op het gebied van calculatie, tenderstrategie en tendermanagement. Je komt in een team waar veel oog is voor elkaar en waar we samen bouwen aan de toekomst van digital assetmanagement. Ook zijn er veel mogelijkheden jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen, assetmanagement op een hoger niveau te brengen en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst. 

Verder krijg je: 

  • Een salaris tussen de € 5750,00 en € 7100,00 bruto per maand, afhankelijk van jou kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld
  •  Conform de Bouw en Infra CAO heb je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 atv-dagen per kalenderjaar; 
  • (Elektrische) Leaseauto met (oplaad-) tankpas voor heel Nederland; 
  • De mogelijkheid om hybride te werken: deels thuis en deels fysiek samenwerken op werklocatie; 
  • Laptop en iPhone; 
  • Vele leuke kortingen en ontwikkelpaden georganiseerd vanuit BAM zoals bedrijfsfitnesskorting, BAM Learning et cetera.  
Hier herken jij jezelf in
  • Je beschikt over een HBO/WO denkniveau; 
  • Je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol met integrale onderhoudscontracten en bij voorkeur ook ervaring met contractvormen zoals UAV-GC, Best Value en/of 2 fase contracten; 
  • Je werkt gestructureerd volgens een duidelijk plan en een heldere planning; 
  • Je weet wat nodig is om een tenderteam te activeren en te motiveren om het beste eruit te halen. Je hebt oog voor de dynamiek in het team en onderneemt actie als dat nodig is; 
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen assetmanagement en denkt mee in het bedenken van onderscheidende oplossingen voor toekomstige tenders; 
  • Je bent sensitief, reflectief, communicatief sterk en durft besluiten te nemen. Met jouw natuurlijke combinatie van resultaat- en klantgerichtheid maak je het verschil. 
Het sollicitatieproces

Heb  je interesse? Reageer dan via de link of Neem voor meer info contact op Pleun Lok, Senior Corporate recruiter via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 50 16 68 70

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in