+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.

Tendermanager Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.750 - € 7.190 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Houd jij van de dynamiek van tenders? Wil jij met jouw leiderschapskwaliteiten bijdragen aan projecten binnen thema’s als energietransitie, verduurzaming en mobiliteit? Ga jij voor niets minder dan de beste aanbieding? Dan zoeken wij jou als Tendermanager bij BAM Infra Civiel.
 

Tender management is teamsport. In een beperkte tijd, met een strikte deadline en vaak in een nieuwe teamsamenstelling is het jouw taak om een goede structuur neer te zetten, een onderscheidende strategie te ontwikkelen en individuele kwaliteiten te benutten om zo een succesvol team te creëren. Met als doel: het beste antwoord geven op de vraag van de klant en daarmee het winnen van financieel, gezonde en aansprekende projecten voor BAM Infra Civiel.
 

Sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten, een scherpe commerciële en strategische blik en affiniteit met de inhoud van de projecten zijn daarbij voorwaardelijk. Met jouw kennis van de klant weet je met het team de juiste richting te bepalen. Je staat voor het resultaat en je straalt dit ook uit!

Wat ga je doen
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele tenderproces van teamsamenstelling tot aanbieding. Je staat volledig voor de kwaliteit en inhoud van de aanbieding. Dit geldt zowel voor de  financiële inschrijving als voor de EMVI-plannen.
  • Je stuurt het tenderteam aan, bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen binnen BAM en haar partners. Het is jouw rol om te zorgen voor verbinding binnen het team zodat een integrale aanbieding tot stand komt. Een team waarbinnen samenwerking tussen verschillende rollen en disciplines leidt tot onderscheidende oplossingen. 
  • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en daarmee het gezicht van BAM naar de klant. Tijdens klantgesprekken ben jij in de lead en zorg je door goed te luisteren en kritische vragen te stellen dat we de klantvraag nog beter doorgronden. 
  • Intern ben je het eerste aanspreekpunt voor de stuurgroep of tenderraad?. Op reguliere basis geef je terugkoppeling over de laatste stand van zaken en zorg je voor een gedragen en voorspelbaar proces.
  • Bij succes zorg je voor een soepele overdracht naar het realisatieteam. Tevens zorg je er voor dat geleerde lessen gedeeld worden, ook als de tender niet succesvol is afgerond.
Jouw werkomgeving

Je werkt voor het cluster Commercie binnen BAM Infra Civiel. BAM Infra Civiel is gevestigd in Gouda en kent een 3 tal regionale vestigingen: Nieuwleusen, Helmond en Amsterdam. Je werkt met het tenderteam op verschillende tenderlocaties door het land. Vanwege de samengestelde tenderteams bevinden onze tenderlocaties zich meestal centraal in het land. Doorgaans komen tenderteams minimaal 2 dagen in de week samen op de tenderlocatie.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.

  • Een salaris tussen de € 5.750,- en € 7.190,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.

Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo opleiding;
  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in de sector en een sterke affiniteit voor commercie en techniek;
  • Je hebt ervaring met tenderen en aanverwante processen;
  • Je hebt ervaring met verschillende contractvormen waaronder bouwteams of andere vormen van samenwerkingsgerichte contracten;
  • Je bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in de markt op gebied van thema’s zoals duurzaamheid;
Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Frank Reinders, Corporate Recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 13 00 78 51, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.



Gevraagd

tender management, gedeeld, doel, financieel, samenwerking, tal, nieuwsgierig, medewerkers, affiniteit, proces, processen, zorgen, richting, de laatste, kwaliteit, bam, creëren, hbo, doorgronden, kennis van de klant, thema, luisteren, leiderschapskwaliteiten, opleiding, terugkoppeling, sterke communicatieve vaardigheden, lessen, overdracht, commercie, en een, Commercial Director, Technical Services Manager, Document Controller, General Manager - Finance & Accounts Officer, Demand Planning Manager, New Business Manager, Assistant Controller & Manager Financial Analysis & Cash Control Supervisor, Junior Programme Manager, Country Sales Manager, Assistant Financial Controller
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in