+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breukelen.

Tender Manager Breukelen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Takke Breukelen

Gevraagd

  • 34 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Heb jij de unieke mix van juridisch, technisch en commercieel inzicht om aanbestedingen te winnen en contracten te beheren? Als Tender Manager leid je het aanbestedingsproces, onderhandel je contracten en zorg je voor naleving. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van winnende biedingen, het binnenhalen van nieuwe projecten en het beheren van contractuele relaties. Jouw werk draagt bij aan het verbeteren van onze aanbestedingsstrategieën en contractmanagementprocessen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij de unieke combinatie van, juridisch, technisch en commercieel inzicht om aanbestedingen te winnen en contracten succesvol te beheren? Ben jij de Tender Manager die niet alleen met scherpzinnigheid en strategische blik aanbestedingen kan leiden, maar ook de commerciële drive heeft om van elke offerte een winnend voorstel te maken? Kun jij de klantvraag op creatieve wijze beantwoorden met een maakbare en commercieel haalbare oplossing?
Dan willen we je heel graag in ons team!

Jouw uitdaging
Jouw focus als tendermanager ligt op het leiden van het aanbestedingsproces, het onderhandelen van contracten en het zorgen voor naleving van alle overeenkomsten.
Je beheert samen met het team ons portfolio van projecten, van aanbesteding tot contractuele afsluiting.

Je zorgt voor een strategische benadering bij aanbestedingen, identificeert kansen in de markt en ontwikkelt samen met het team winnende biedingen.
Je bent de drijvende kracht achter het succesvol binnenhalen van nieuwe projecten en het beheren van contractuele relaties. Hierin coördineer je de nodige activiteiten binnen het team van collega engineers.

Je analyseert contractvoorwaarden grondig, voert risicoanalyses uit en zorgt voor compliance met zowel interne richtlijnen als externe regelgeving. Jouw rol is essentieel in het waarborgen van de financiële en operationele integriteit van onze projecten, en je draagt bij aan het voortdurend verbeteren van onze aanbestedingsstrategieën en contractmanagementprocessen.

Jouw werkzaamheden
  • Het leiden van het aanbestedingsproces, inclusief voorbereiding en samenwerking met interne teams, indiening en onderhandeling
  • Het opstellen en beoordelen van contracten en waarborgen van juridische integriteit
  • Risicomanagement door het uitvoeren van contractbeoordeling en risicoanalyses
  • Onderhouden van relaties met opdrachtgevers, efficiënte communicatie verzorgen
  • Het zorgen voor naleving van de contracten
  • Het afhandelen van contract gerelateerde kwesties en geschillenbeslechting
  • Het coördineren van de verschillende werkzaamheden binnen het team van sales & cost engineers


Gevraagd

Wat neem je mee?
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding (bijv. Technische Bedrijfskunde of een juridische opleiding) en ervaring in aanbestedingen en contractmanagement.
  • Sterke onderhandelingsvaardigheden en gevorderde kennis van contractrecht
  • Teamgerichte aanpak met uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vermogen om onder druk te presteren, accuraat en analytisch ster


Aanbod

Wat biedt Takke jou?
  • Een impactvolle rol binnen een dynamisch en groeiend bedrijf waar je echt het verschil kunt maken.
  • Uitdagende en unieke projecten met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een marktconform salaris (4.000 – 6.000 euro per maand), uitstekende pensioenregeling en voorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.
  • Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
Over Takke
Takke is een dynamisch en groeiend bedrijf in transitie van productie-georiënteerd naar een projectorganisatie en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 65 FTE. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Wij zijn gespecialiseerd in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. We ontwerpen, produceren en realiseren onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet.

De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid.
Samen met Delft Infra Composites (DIC) en Solidd Steel Structures zijn wij onderdeel van de overkoepelende groep TO GET THERE. De drie merken, met elk hun specifieke expertise, werken samen om efficiënt, flexibel en daadkrachtig te kunnen inspelen op de veranderende infrawereld van morgen.

Interesse?
Lijkt deze rol je wel wat?
Nieuwsgierig naar deze leuke functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Elvira Tibboel, Recruitment en HR-business partner. Zij vertelt je graag meer. Je kunt Elvira bereiken via telefoonnummer +31 6 27 51 18 12 of via de mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Meteen solliciteren? Je kunt jouw cv en eventueel een beknopte motivatie sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in