+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.

Tendermanager Schiphol Services Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.750 - € 8.300 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan de groei van luchthaven Schiphol als Tendermanager bij BAM Bouw en Techniek Schiphol Services. Werk aan projecten zoals het vernieuwen van een VIP lounge in de omgeving van onze nationale luchthaven. Geniet van hybride werken, een competitief salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief een budget voor duurzame inzetbaarheid, en fijne extra s zoals korting op sportabonnementen en meer. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je bijdragen aan de groei van de luchthaven Schiphol? Dat is mogelijk als Tendermanager bij BAM Bouw en Techniek Schiphol Services. Samen met je collega's werk je aan diverse projecten, van het vernieuwen van een VIP lounge tot het verbeteren van een parkeergarage. Dit alles speelt zich af in de dynamische omgeving van onze nationale luchthaven, wat je werk extra bijzonder maakt.

Dit ga je doen

We streven ernaar Schiphol de meest duurzame luchthaven te maken, wat een ambitie is die jou als Tendermanager verantwoordelijk maakt voor het begrijpen van de behoeften van onze klant, Schiphol, en het omzetten ervan in concrete plannen voor uitvoering. Je taken omvatten onder andere het afstemmen van verschillende partijen en het leiden van het tenderteam. Je bent de spil die alles verbindt!

Taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen zijn o.a.:

  • Strak sturen van het tenderproces op zowel planning als inhoud, om ervoor te zorgen dat alle stappen nauwgezet worden gevolgd.
  • Fungeren als gelijkwaardige gesprekspartner voor onze gewaardeerde klant Schiphol, waarbij je hun behoeften begrijpt en vertaalt naar concrete plannen.
  • Bepalen en bewaken van de visie en strategie van het tenderteam, om ervoor te zorgen dat alle acties in lijn zijn met de overkoepelende doelen.
  • Coördineren van diverse ontwerpwerkzaamheden en het leiden van 0-metingen, haalbaarheidsonderzoeken en ontwerpbeoordelingen.
  • Dragen van de verantwoordelijkheid voor het resultaat van de uitgebrachte tenders, waarbij je streeft naar het behalen van de beste uitkomst voor zowel ons bedrijf als onze klant.
Jouw werkomgeving

Bij BAM Bouw en Techniek Gebouwservices ligt de focus op het beheren en onderhouden van hoogwaardig vastgoed, met expertise in zowel bouwkundig als installatietechnisch onderhoud. Onze prioriteit is het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden met professionele klanten die streven naar integraal onderhoud en het behoud van de technische levensduur van gebouwen. Onze professionele en gepassioneerde mensen, lerende organisatie en digitale technieken ondersteunen uniforme processen en duurzame onderhoudsstrategieën. Als technologische dienstverlener benutten we digitaal assetbeheer optimaal om niet alleen inzicht te verkrijgen in onze prestaties, maar ook in de assets van het vastgoed. Deze inzichten vertalen we naar duurzame onderhoudsstrategieën, met als doel een verhoogde efficiëntie in het gebruik van het vastgoed.

Je maakt onderdeel uit van de projectenorganisatie op Schiphol als onderdeel van de Unit Bijzondere Contracten, waarbij je direct rapporteert aan de manager planontwikkeling. Je maak deel uit van een team met 15 fte

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je:

  • Een salaris tussen de €5.750,- en €8.300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra cao zoals een budget voor duurzame inzetbaarheid (2,18%) , een variabele beloning, inclusief 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar;
  • Vergoeding van je reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), laptop en iPhone;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Wat breng je mee?

Jij bent een zelfstandige Tendermanager, die fungeert als een stevige gesprekspartner en de belangen van Bouw en Techniek Schiphol als geen ander kan behartigen. Jij bent iemand met een behoorlijke dosis lef, die altijd bezig is met de kosten, veiligheid en duurzaamheid. 

Verder neem je ook het volgende mee: 

  • Je hebt een technische of bedrijfskundige HBO - WO opleiding;
  • Daarnaast heb je minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare rol met integrale (multidisciplinaire) projecten; 
  • Wat wij vooral belangrijk vinden is jouw ervaring met complexe contractvormen, 
  • Je hebt kennis en ervaring met integrale projecten, met het bouwproces, contractmanagement, procesbeheersing en inzicht in gedrag van mensen en organisaties;
  • Je bent sensitief, durft besluiten te nemen en werkt resultaat- en klantgericht.
Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ike Erades, Senior Corporate Recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 5016 6846, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in