+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.

Bouwmanager Nieuwbouw Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vacature: Bouwmanager Nieuwbouw Ben jij gepassioneerd over het managen van projecten en het omzetten van ideeën voor woongebouwen naar concrete realiteit binnen de vastgestelde kaders van kwaliteit, budget en tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als woningcorporatie streven wij ernaar om huisvesting te bieden aan mensen die zelfstandig niet in staat zijn om een woning te bekostigen. Gezien de groeiende vraag, streven wij naar de oplevering van 200 tot 300 woningen per jaar. In deze rol leid je meerdere projecten (5-6) vanaf het voorlopig ontwerp tot aan de oplevering. Je bent integraal verantwoordelijk voor het budget, de planning en de kwaliteit van de projecten. Je kunt je inleven in de belangen van anderen en beheerst de risico’s. Daarnaast adviseer je het bestuur over de te volgen aanbestedingsstrategie en voer je deze uit. Je contracteert externe adviseurs en architecten en vertegenwoordigt de woningcorporatie bij (bouw)vergaderingen. Verder zorg je voor volledige en overtuigende besluitvormingsdocumenten en realiseer je subsidieaanvragen, waarbij je de beschikking, opname en betaling van de subsidie monitort. Uiteraard is een nauwkeurige projectadministratie van essentieel belang. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen binnen de projecten.


Wie zijn wij?

Wij zijn een woningcorporatie gevestigd in de prachtige Bollenstreek, toegewijd aan het bieden van woningen die passen bij de behoeften en budgetten van onze gemeenschap. Met meer dan 11.000 wooneenheden spelen we een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van onze huurders. Ons doel is om niet alleen huizen te verhuren, maar om een thuis te bieden waar mensen hun leven kunnen opbouwen, herinneringen kunnen maken en hun toekomst kunnen plannen. We geloven sterk in het belang van een stabiele thuisbasis als fundament voor individuele groei en gemeenschapsontwikkeling. Daarom streven we ernaar om woningen te bieden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook comfortabel, veilig en duurzaam. We willen dat onze huurders trots zijn op hun huis en de gemeenschap waarin ze leven. Onze missie gaat verder dan alleen het verstrekken van dak boven het hoofd; we willen een omgeving creëren waarin mensen gedijen. Dit betekent het aanbieden van ondersteunende diensten, het bevorderen van sociale cohesie en het bijdragen aan een leefbare omgeving. Door samen te werken met lokale partners en belanghebbenden streven we ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen en een blijvende impact te hebben op het leven van onze huurders en de bredere gemeenschap.


Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een HBO-diploma Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding. Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement, onderhandelingen, aanbestedingen, ruimtelijke ordening procedures en hebt gevoel voor architectuur. Daarnaast heb je uitgebreide kennis van de gebouwde omgeving en relevante wet- en regelgeving. Je bent communicatief vaardig, goed georganiseerd en hebt een proactieve houding.


Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in