+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.

Tendermanager Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van Hattum en Blankevoort

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij iemand die binnen het tendertraject al een gedegen ervaring hebt opgebouwd en zou jij de stap willen zetten als tendermanager? Een stap waarbij je buiten de gebaande paden mag lopen. Waarin we vooroplopen als het gaat om tenderen voor bouwteams. En waarbij je vanuit cross-learning binnen KWS Rotterdam-Zwijndrecht, maar ook binnen VolkerWessels informatie haalt en de samenwerking opzoekt om de winnende tenders te scoren. Hiervoor krijg je als tendermanager bij KWS alle vrijheid! 

Jouw baan

Als tendermanager word je verantwoordelijk voor het tenderproces binnen de vestiging. Je begeleid jouw tenderteam welke elke keer uit een wisselende samenstelling bestaat om samen nieuwe opdrachten binnen te halen. Dit zijn variërende tenders, van kort cyclische opdrachten tot grotere miljoenen werken. Je krijgt bij ons veel vrijheid in je rol waardoor je aan de hand van jouw visie een tender naar jouw eigen hand kunt zetten. Je bent het centrale knooppunt in jouw tender en leidt onze commerciële inspanningen, maar je opereert altijd in nauwe samenwerking met anderen. Zo zullen jouw directe collega’s Arjen en Wouter als jouw sparringpartner gaan fungeren. Ook word je gestimuleerd om een netwerk op te bouwen binnen KWS, KWS@vice en VolkerWessels. Om dit van uit KWS te stimuleren worden er door KWS@vice al landelijke tendermanager-overleggen georganiseerd om de verbinding met elkaar te maken en van elkaar te leren. 

Als tendermanager val je onder het bedrijfsbureau, deze afdeling bestaat uit een uitgebreid team met een vooruitstrevende ambitie. Er worden duurzame uitvoeringsmethodes en innovaties toegepast waardoor we succesvol zijn met nieuwe contractvormen. Ook worden de krachten met de andere VolkerWessels ondernemingen zoals Holland Scherm, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en Volkerrail regelmatig gebundeld om integrale projecten aan te vliegen. Rotterdam-Zwijndrecht is jouw standplaats, vanuit daar werk je aan tenders voor de regio Zuid-Holland. 

De werken van KWS lopen uiteen van binnenstedelijke reconstructies, onderhoud van auto(snel)wegen tot grote dijkversterkingsprojecten. Hier zitten vaak ook kleine civiele componenten in. Lopende projecten zijn bijvoorbeeld de Herinrichting van de Roseknoop te Rotterdam”, “De RWG uitbreiding op de Maasvlakte” en “De Herinrichting van de Schipholweg-Oost in Leiden.

Jouw kwaliteiten

Je bent communicatief sterk en snapt hoe belangrijk stakeholdermanagement is. Verder begrijp je de materie inhoudelijk waardoor je weet aan welke knoppen je kan draaien om vanuit daar een strategie te bepalen. Je durft initiatieven en risico’s te nemen en kan gestructureerd werken. Uiteraard ben jij een winnaar met een sterke drang naar succes. Je kan ook echt genieten van jullie succes waardoor je de rest van de dag met een BIG SMILE rondloopt op kantoor. Verder:

  • Heb je een hbo-opleiding civiele techniek of technische bedrijfskunde;
  • Heb je 3 jaar werkervaring binnen een tenderteam en ben je goed bekend met verschillende contractvormen;
  • Heb je ervaring in de GWW; 
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ben je woonachtig in de omgeving Rotterdam/Zwijndrecht. 

Wat bieden wij jou

Wanneer je bij KWS Rotterdam-Zwijndrecht komt werken dan stap je binnen in de dynamische wereld van de wegenbouw. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Bij ons krijg je als medewerker de ruimte om te ondernemen én om te groeien. Samen werken we aan onze ambities. We bieden je;

  • Een hybride functie voor 32 tot 40 uur per week met standplaats Rotterdam-Zwijndrecht;
  • Een fulltime salaris tussen de 4.000 en de 5.500 euro bruto per 4 weken uitbetaald in 13 periodes;
  • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen vanuit de bouw en infra cao en een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • Gezien onze duurzame missie krijg je een elektrische leaseauto met laadpas voor heel Europa.

Onze vestiging Rotterdam-Zwijndrecht

KWS is een dochteronderneming van VolkerWessels. Dit betekent dat we elk project aan kunnen, maar ook dat zaken zoals opleidingen en carrièrekansen goed geregeld zijn. Als vestiging zijn wij middelgroot met 200 medewerkers die met elkaar in verbinding staan en elkaar kennen. Het werkgebied van onze vestiging is de provincie Zuid-Holland, onze mensen komen uit het gebied en kennen de klanten. We passen ons continu aan op de veranderende omgeving en willen elke dag een beetje beter zijn dan de vorige. Met een omzet van 100 miljoen euro per jaar, duidelijke ambities op het gebied van duurzaamheid en gave projecten zijn wij toonaangevend in de regio. In het oog springende actuele projecten zijn “De Herinrichting van de Roseknoop te Rotterdam”, “De RWG uitbreiding op de Maasvlakte” en “De Herinrichting van de Schipholweg-Oost in Leiden”. Maar daarnaast hebben we nog vele andere mooie projecten die Nederland (Zuid-Holland) elke dag weer een beetje mooier en veiliger maken.

KWS Infra bv

KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infrastructuur. Met vestigingen en diverse dochterbedrijven, deelnemingen en eigen (elektrisch) materieel biedt KWS een waaier aan disciplines, dicht bij de klant. Ook werkt KWS als marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt aan omvangrijke multidisciplinaire projecten om de complete infrastructuur te realiseren. Duurzame innovaties als PlasticRoad, het HERA-System voor gerecycled asfalt en KonwéCity 5 Circulair komen uit de koker van KWS. Dagelijks werken ruim 2000 gedreven collega’s samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Samen werken wij aan de weg van morgen én aan onze ambitie om 2030 Emissievrij en in 2040 volledig circulair te kunnen werken. Meer weten, ga naar .

Klaar voor een mooie loopbaan?

Ben jij enthousiast geworden en heb je zin om met ons morgen mogelijk te gaan maken? Druk dan op de sollicitatie button of neem bij vragen contact op met Samara Brouwer, HR manager, via 06-145 528 47 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in