+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Interieurbouwer / Meubelmaker Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Interieurbouwer / Meubelmaker


In de functie van Meubelmaker/Interieurbouwer ga je in de werkplaats uiteenlopende meubels en interieuronderdelen maken. Je bent een vakman en hebt altijd een passie gehad voor de ambacht. Je vervaardigt de producten op basis van de technische tekeningen die je worden aangeleverd. Je stelt ze samen, bewerkt ze en zorgt voor een correcte afwerking. Onder hoge tijdsdruk en volgens strakke schema’s werken is bij jou bekend en je werkt tot de opdracht afgerond is.


Wat wordt er van jou verwacht

Afgeronde opleiding op MBO niveau (allround) meubelmaker/interieurbouwer.Aantoonbare ervaring in een gelijke functie.Kennis van houtbewerkingsmaterialen en houtproducten.Flexibel ingesteld.Rijbewijs B

Waar ga je werken


Toptech is een technisch bemiddelingsbureau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouw én in de interieurbouw! Wij zijn op zoek naar meubelmakers en interieurbouwers! Door jarenlange ervaring heeft Toptech een grote klantenkring opgebouwd binnen de meubel- en interieurbouwbranche en in de jachtbouw. Wij zijn gespecialiseerd in projecten maar ook in het begeleiden naar een vaste baan. 

Onze opdrachtgever is een specialistische meubelmaker / interieurbouwer. Maatwerk, daar gaan ze voor! Geen standaard werk, maar dat wat de klant echt wil. Ambachtelijk werk op hoog niveau. 


Wat wordt jou geboden

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen.Werken bij een gespecialiseerde organisatie op het gebied van interieurbouw.

Meer weten of direct solliciteren


Enthousiast geworden!? Neem voor meer info contact op met Arnold van Weelde via 0620607989 en refereer aan vacaturenummer 1311 of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in