+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Assistent Uitvoerder. Deta-vast – Haarlem Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wordt een onmisbare schakel als assistent uitvoerder bij een innovatieve opdrachtgever met uitdagende projecten! Ontdek nieuwe kansen en groei samen met de opdrachtgever, terwijl jij helpt bij het bouwen van scholen, sportcentra, zwembaden en zorg-woongebouwen. 


Als assistent uitvoerder krijg je veel verantwoordelijkheid. Onder dagelijkse begeleiding van een ervaren uitvoerder ga je onderaannemers en bouwplaatsmedewerkers aansturen. Je houdt alles nauwlettend in de gaten, je hebt oog voor detail en je reageert tijdig en snel op onverwachte situaties. Je bent de schakel tussen de mensen binnen en de uitvoering buiten en je zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn. Je bewaakt de planningen volgens het Lean principe en ook hou jij je bezig met kwaliteitsborging. Je wordt klaargestoomd om door te groeien naar een zelfstandig uitvoerder. 



Gevraagd

Je beschikt over een MBO/HBO bouwkunde diploma en enige werkervaring opgedaan door middel van stages. Je bent een echte teamplayer want bouwen doe je niet alleen. Je kiest voor de beste technische oplossing en bent problemen een stap voor. Je geeft duidelijk aansturing aan je team en je communiceert goed met je omgeving.  



Aanbod

Na een detacheringsperiode van 12 maanden kom je in dienst bij de opdrachtgever. Het is een familiebedrijf en de teams zijn hecht, open en sociaal. Ze moedigen je aan initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Naast een goed salaris met prima secundaire voorwaarden krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Spreek je Duits of Engels? Mensen met internationale ambities komen altijd van pas in dit internationale bedrijf.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever realiseert gevarieerde gebouwen. Omdat geen design & build school, zwembad of hotel hetzelfde is, blijf je bij elk project weer het beste uit jezelf en je team halen. Steeds opnieuw doelen stellen en bepalen hoe je die gaat halen. Je moet blijven nadenken en ontwikkelen. Daardoor is en blijft dit een prachtige en uitdagende baan! Met grote inzet, plezier en toewijding maakt onze opdrachtgever van elk project een succes. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in