+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Uitvoerder GWW (beginnend uitvoerder) Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 2.850 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Net klaar met je opleiding en klaar om de eerste stappen te zetten in het leiden van projecten? Wij zoeken een startende uitvoerder in Noord-Holland. Onder begeleiding van een ervaren hoofduitvoerder leer je alles over het vak. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken aan diverse projecten in leidingen en grondwerk. Je leert plannen maken, communiceren met verschillende partijen en het dagelijks leiden van het werk. Een unieke kans om praktijkervaring op te doen en te groeien in je rol. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Uitvoerder | Startend | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

Ben jij net klaar met je opleiding Assistent Uitvoerder / Toezichthouder GWW en wil je eerst ervaring opdoen met het leiding geven over een aantal projecten voordat je aan de Uitvoerders-opleiding begint? Lees dan verder!

We zijn hard op zoek naar een startende uitvoerder of assistent uitvoerder die de eerste stappen wil maken in het leiden van de werken. In Noord-Holland ga jij meedraaien met een hoofduitvoerder die je stap voor stap helpt in je ontwikkeling. Eerst doen jullie het werk samen, maar na verloop van tijd ga je steeds meer zelfstandig aan de bak. We leren je hoe je planningen moet maken, behouden van de termijn staten en hoe je kan communiceren met de ploeg, opdrachtgevers en omwonenden. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.

Is dit waar je naar op zoek bent? Bel me gelijk op 06-21298202!

Als beginnend uitvoerder wordt je steeds verantwoordelijker voor de dagelijkse leiding op het werk. ’s Ochtends zet jij de koffie op, ga je nog even door de plannen van die dag. Rustig aan druppelen de eerste jongens binnen en schenk jij wat bakkie is. Tien voor 7:00 uur bespreek jij de plannen van die dag en zorg je dat iedereen weet wat hij moet doen. De jongens gaan aan de slag en tot de eerste schaft heb jij tijd om de rapportages te maken. Na de pauze maak jij je klaar voor de bouwvergadering, tussendoor heeft de werkvoorbereider nog wat vragen en aan het einde van de dag bespreek je alles met de hoofduitvoerder.
Die geeft jou op zijn beurt weer feedback over de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht.



Gevraagd

Wij zoeken een iemand die bezig is met de opleiding Assistent Uitvoerder GWW of deze net heeft afgerond. Een zeer ervaren Vakman GWW die de werken zoals hierboven genoemd heeft uitgevoerd en op zoek is naar een plek als assistent uitvoerder GWW is ook vrij om te reageren, mist je openstaat de opleiding tot Uitvoerder GWW te gaan volgen. Daarnaast beschik je over:

– MBO niveau 3 opleiding in de richting van de GWW
– Geldig rijbewijs (B)
– Ambitie om iets nieuws te leren



Aanbod

Omdat jij een beginnend uitvoerder bent, begrijpen we dat we jou ook nog een en ander kunnen bijbrengen. Bij de start brengen we goed in kaart wat je kwaliteiten en verbeterpunten zijn, zodat we je gericht verder kunnen helpen.

Het team waar je in komt te werken bestaat ongeveer uit 30 man buiten en 10 man binnen, jij valt onder de hoofduitvoerder en je hebt 2 collega uitvoerders, die ook als Assistent Uitvoerder zijn begonnen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk komt, zorgen dat we met z’n allen hard werken, zodat we allemaal op tijd weer thuis zijn.

Daarnaast bieden wij:
– Een prettige werksfeer, waar iedereen wordt ingezet in zijn kracht en collega’s die lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen).
– Werk in een platte organisatie.
– Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen aan te bieden.
– En als belangrijkste, bij ons verdien je een goed salaris op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.
– De mogelijkheid om mee te doen aan ons gelukstraject.

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op!

Als je vooraf nog vragen heb kan je ook via Whatsapp bereiken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in