+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Uitvoerder GWW – Hoorn nh Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

We zoeken een assistent uitvoerder voor gas- en waterprojecten. Je wordt de rechterhand van de uitvoerder en leidt een team. Je plant het werk, zorgt dat alles goed loopt en dat iedereen veilig werkt. Ook regel je soms iets lekkers voor de groep. Je werkt aan projecten die helpen met de overgang naar gasloos bouwen. We bieden je kansen om te leren en te groeien in je werk, met cursussen en verschillende soorten taken. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Assistent Uitvoerder | Gas en Water | Infratechniek | CAO-loon | Full-time

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die ingezet wil worden als assistent uitvoerder Gas en Water voor de projecten.
Nieuwbouw projecten in de gas- en waterleidingen kent geen geheimen meer voor jou. Je hebt inmiddels al zoveel leidingen gelegd, je zou het geblinddoekt kunnen. Je wordt de rechterhand van de uitvoerder, je bent de leidinggevende over de werken en verantwoordelijk voor de voortgang en je bent de man waarbij collega’s terecht kunnen met vragen.

Is dit waar jij blij van wordt? Reageer dan gelijk.

’s Ochtends neem je met de hoofduitvoerder het werk door; waar moeten we aan het eind van de dag, week en maand staan? Samen bespreken jullie de planning, daarna organiseer jij het werk en zorg je tevens voor de administratieve voortgang. Je zet de mannen op het project op de juiste manier in, zorgt dat iedereen doet waar hij goed in is, zorgt voor een goede sfeer en als er over gewerkt moet worden, zorg jij dat er pizza’s of friet komt. Dit alles doe je volgens de gestelde veiligheidsnormen en hierbij houd je ook rekening met kwaliteits- en milieueisen. Jij zorgt ervoor dat er ten alle tijden veilig gewerkt wordt!

Je geeft leiding over een ploeg met vakmannen die bezig zijn met de aanleg van nieuwe netten. Door de energietransitie wordt er steeds meer gasloos gebouwd, in de komende tijd gaan wij je helpen met het opdoen van kennis van kabels, zodat je futureproof bent.

Wij zijn op zoek naar een assistent uitvoerder Gas en Water of een ervaren monteur Gas en Water die op zoek is naar een uitdaging om zich te ontwikkelen. Je bent bij ons in goede handen, heel gericht gaan we te werk met jouw ontwikkeling. Cursussen, afwisseling qua werken, gesprekken met de projectleider, wij bieden werk op maat.

Interesse? Neem contact met mij op voor meer informatie op 06-21298202 (Whatsapp en telefonisch bereikbaar).



Gevraagd

Jij beschikt als assistent uitvoerder ondergrondse infra over een probleem oplossendvermogen en je bent een echte organisator. Daarbij ben je flexibel, kostenbewust en behoud het overzicht op de werken. Je bent goed in het motiveren van de ploeg en je kan zaken helder uitleggen.

Je verzorgt een goede werksfeer, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Dit bereik je door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en je pro-actieve houding.

Als assistent uitvoerder (ondergrondse) infra beschik je over:
– Mbo werk- en denkniveau (voorkeur opleiding richting Infratechniek);
– Doorzettingsvermogen, je bent op zoek naar de volgende stap;
– Een gezonde dosis werkethiek en gevoel voor humor.



Aanbod

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie en aansprekende projecten. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met opleidingen.
In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling; je hebt een opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft. Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk en zorgen ervoor dat we nooit overwerken.

Je bent na een aantal jaren in de uitvoering nu toe aan de volgende stap in je loopbaan.

Bovendien kun je rekenen op:
– Een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris;
– Auto van de zaak;
– Veel vrije tijd;
– Gave activiteiten;
– Opleidingen en de juiste bijscholing.

Wij zijn hard op zoek, heb je interesse? Bel of app mij dan gelijk, ik ben bereikbaar op 06-21298202!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in