+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Omgevingsmanager civiel Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons draait het om meer dan alleen werken. We investeren in jouw groei met coaching en kennissessies. Onze organisatiecoach helpt je om het beste uit jezelf te halen. We werken aan belangrijke maatschappelijke doelen, zoals duurzaamheid. Je krijgt de kans om op verschillende gebieden te werken en we moedigen ondernemerschap aan. We bieden een goed salaris, mooie extra s, en veel kansen om te leren en te groeien. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Bij dit bedrijf draait het niet alleen om ons werk met klanten, maar ook om onze interne cultuur van continue ontwikkeling. We investeren in jouw groei met coaching en kennissessies, en hebben zelfs een organisatiecoach die zich volledig richt op het ontwikkelen van onze mensen en teams.

Onze aanpak omvat een integrale benadering van hedendaagse maatschappelijke uitdagingen, met een focus op duurzaamheid en toekomstgerichte doelen. Van contractmanagement tot omgevingsmanagement.  We streven naar slimme oplossingen voor de bouw-, infra- en vastgoedsector.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om breed aan de slag te gaan, waarbij je niet beperkt bent tot specifieke rollen. We moedigen ondernemerschap aan en bieden ruimte voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Benefits

Krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten binnen een inspirerende, platte organisatie. We geloven in teamwork en bieden een competitief salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

Bouwstenen voor succes

Ervaring in stakeholdermanagement, een ondernemende geest en een klantgerichte houding. Enthousiasme, innovatie en het vermogen om het grotere plaatje te zien zijn jouw sterke punten. 



Bedrijfsomschrijving

Je wilt deel uitmaken van een organisatie die gelooft in het delen van kennis en het achterlaten van waarde. Bij dit bedrijf zijn we meer dan alleen adviseurs langs de zijlijn; we zijn jouw meewerkende partner op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in