+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Omgevingsmanager Infra Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.816 - € 6.809 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van infrastructuurbeheer bij de provincie Noord-Holland, waar je als Omgevingsmanager cruciaal bent in het realiseren van soepel lopende projecten. Werk aan uitdagende projecten zoals brugvervangingen en verbetering van OV-verbindingen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Sluizen, bruggen, wegen, oeverbescherming, ov-verbindingen: je komt het allemaal tegen. Rij maar eens van Schiphol tot het uiterste puntje van Texel. De provincie Noord-Holland investeert jaarlijks honderden miljoenen om de kwaliteit van de infrastructuur optimaal te beheren. Als Omgevingsmanager speel jij hierin een belangrijke rol. Kun jij op, tactisch en operationeel niveau doen wat nodig is voor een soepel lopend omgevingsmanagement?


Jouw baan

Als omgevingsmanager ben je een ambassadeur naar de omgeving. Je laat zien hoe onze provincie de infrastructuur van Noord-Holland steeds verbetert. Er ligt een mooi werkpakket op je te wachten. Je bent betrokken bij uitdagende infrastructurele projecten, zoals de vervanging van de Cruquiusbrug, Bereikbaarheid Waterland, verbeteren van regionale busverbindingen, of een groot onderhoudscontract van een gebied. Als lid van een integraal projectmanagementteam (IPM-team) voer je op strategisch, tactisch en operationeel niveau werkzaamheden uit die nodig zijn voor een soepel lopend omgevingsmanagement. Je onderhoudt contacten met stakeholders en zorgt voor burgerparticipatie en communicatie. Daarnaast bereid je de besluitvorming voor. En je coördineert alle voorbereidende werkzaamheden. Zoals het laten verleggen van kabels en leidingen, de aankoop van gronden en het verkrijgen van vergunningen. Kortom, je stelt alles in het werk om een project vlot en soepel te laten verlopen.

Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van inwoners en partners werken we gebiedsgericht. Dit betekent dat we de projecten in 1 geografisch gebied zoveel mogelijk tegelijk of gefaseerd uitvoeren, als dat mogelijk is. Deze partners zijn onder andere de gebiedsaannemers, waterschappen, gemeente en Rijkswaterstaat. Er wordt gewerkt aan duurzame oplossingen. En gezocht naar innovatieve werkwijzen, methodes en oplossingen om het werk efficiënter en beter te doen. Als omgevingsmanager heb jij ideeën over hoe je projecten anders kunt organiseren. Aan jou de uitdaging om dat zó slim te doen dat de uitvoering van het werk onverminderd doorgaat. Daarbij laat jij je niet begrenzen.

Lees hier wat collega Wouter aangeeft zijn functie van Omgevingsmanager!


Dit bieden wij
  • Een bruto jaarsalaris tussen € 57.791 en € 81.712 (schaal 11) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuzebudget van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
  • Een opleidingsbudget van € 5.000 per 5 jaar. Daarnaast zijn er andere opleidingsmogelijkheden, omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Een goede pensioenregeling waaraan de provincie meebetaalt.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je (hybride) werkt. Dat kan deels thuis en deels op onze locatie(s) in het centrum van Haarlem. Voor thuis zorgen wij onder meer voor een bureau en beeldscherm, zodat je jouw thuiswerkplek gezond kunt inrichten.

En dat is nog niet alles. Lees op waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.


Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet jij je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën, zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt ruimte om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget. En de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Je bent onderdeel van de directie Beheer en Uitvoering. Het speelveld van deze directie? Zo’n 600 kilometer wegen, 250 kilometer vaarwegen, 50 kilometer OV-banen, 400 kilometer fietspaden, 10 sluizen en ruim 550 bruggen. Jij werkt samen met 30 collega’s in de unit Techniek en Omgeving van de sector Realisatie Infrastructurele Projecten. Hiervan is ongeveer de ene helft Omgevingsmanagers en de ander helft Technische managers. Samen vormen we een betrokken, informele en resultaatgerichte club. Elke keer sta je weer voor nieuwe technische en maatschappelijke uitdagingen in een wereld die snel verandert. We hebben te maken met ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, circulariteit en technologie. Deze dynamiek maakt ons vak extra interessant!


Dit ben jij
  • Je communiceert uitstekend, bent omgevingssensitief en kunt mensen verbinden en inspireren. Dit doe je door technische complexiteit te vertalen naar begrijpelijke taal voor verschillende stakeholders.
  • Je kunt je goed verplaatsen in de belangen van verschillende stakeholders en weet die te verdedigen.
  • Je hebt affiniteit met infrastructuur, waarbij zowel technische als maatschappelijke vraagstukken komen kijken. Hoe kun je op een duurzame manier een project uitvoeren en hoe creëer je draagvlak onder inwoners? Dat zijn vragen waar jij warm voor loopt.
  • Je hebt een goede politieke antenne. En draagt graag bij aan de ontwikkeling van de provincie.

Verder heb je:

  • Hbo of academisch werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met omgevingsmanagement.
  • Technische en/of ruimtelijke kennis om maatschappelijke vraagstukken te kunnen oplossen, bij voorkeur in een complexe omgeving.
  • Ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving is een pre.
Word onze nieuwe collega

Reageer tot en met 22 mei 2024 via de solliciteer button. Wij ontvangen graag jouw reactie met een actueel cv en motivatiebrief t.a.v. Henk Jansma, unitmanager Techniek & Omgeving. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Henk via 06 – 2758 7684. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, via 023 - 514 56 06.


Goed om te weten
  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!

Uren

36 uur
32-36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in