+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Sectormanager Beheer Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.657 - € 9.440 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als leidinggevende van de sector Beheer in Noord-Holland krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het dagelijks beheer en onderhoud van de provinciale infrastructuur. Je leidt een team dat verantwoordelijk is voor diverse assets, van wegen tot bruggen. Jouw focus ligt op het bouwen van een hecht team, het optimaliseren van processen en het stimuleren van samenwerking. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruim opleidingsbudget, volledige vergoeding van woon-werkverkeer en de mogelijkheid om flexibel te werken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Het beheren van de infrastructuur in Noord-Holland: daar zijn jouw medewerkers van de sector Beheer dagelijks mee bezig. Vanuit ons kantoor in Haarlem ben jij met je mensen verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en instandhouding van de volledige provinciale infrastructuur. Wegen, vaarwegen, kunstwerken, nevenvestigingen, brugbediening, steunpunten, bushaltes en meer. Als leidinggevende van deze sector snap jij de essentie en het bestuurlijke krachtenveld rondom deze werkzaamheden. Je zorgt dat jouw team optimaal kan werken en stuurt op de hoofdlijnen.


Jouw baan

Je geeft leiding aan de sector Beheer. Deze sector is 2 jaar geleden opgericht en nog volop in ontwikkeling. Regie voeren staat centraal in jouw werk, of dit nu het verder opbouwen van een team is of het onderhouden van het areaal met de bijbehorende assets. Daarnaast is bij de sector Beheer een verandering gaande van gebiedsgerichte naar assetgerichte contracten en van IPM-gerichte (Integraal Project Management) teams naar assetgerichte teams. Daarin zorg jij dat proces en inhoud hand in hand gaan.

Toegevoegde waarde hebben voor de organisatie en het bouwen van een hecht team, dat is waar jouw prioriteiten liggen. Als sectormanager Beheer geef je op resultaatgerichte en energieke wijze leiding aan de ruim 30 medewerkers. Je geeft richting, begeleidt, coacht en stimuleert hen, en bent een betrokken en kritische sparringpartner. Feilloos voel je aan wat er speelt en houd je de spirit hoog. Je pakt HRM-taken op en zorgt voor de juiste persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van je team. Samenwerking staat hoog in het vaandel, binnen de sector en over de sectoren heen. Je kijkt hoe processen efficiënter ingericht kunnen worden. Hierbij komt je sterke radar voor de juiste bedrijfsvoering en jouw bedrijfskundige scope goed van pas. Wij zijn ISO 55001 en 9001 gecertificeerd en werken volgens deze principes.

Als sectormanager ben jij lid van het managementteam B&U. Je voelt je verbonden met en onderdeel van dit team met daarin de andere sectormanagers, adjunct-directeuren en de directeur.


Dit bieden wij
  • Een bruto jaarsalaris tussen € 79.888,53 en € 113.283,68 (schaal 14) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuzebudget van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen. Een arbeidsmarkttoeslag of schaal 15 is bespreekbaar.
  • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per 5 jaar. Daarnaast zijn er andere opleidingsmogelijkheden, omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Een goede pensioenregeling waaraan de provincie meebetaalt.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je werkt. Dat kan deels thuis en deels op onze locatie in het centrum van Haarlem met allerlei verschillende werkplekken. Wij zorgen onder meer voor een bureau en beeldscherm, zodat je jouw thuiswerkplek goed kunt inrichten. 

En dat is nog niet alles. 'Lees op waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.


Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor bijna 3 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget.

De sector Beheer is binnen de directie Beheer en Uitvoer (B&U) verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van het dagelijks beheer van het areaal van de Provincie Noord-Holland. De sector heeft alle assets, zoals wegen, vaarwegen, bruggen tot zoutopslaglocaties, bediencentrales en bushaltes van de provincie in beheer. De sector Beheer gaat over het tactisch en operationeel beheren en onderhouden van deze assets en zorgt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast is de sector Beheer verantwoordelijk voor de gladheidsbestrijding en het beheer van de steunpunten binnen de provincie. Vanuit de sector wordt intensief samengewerkt met de andere sectoren van B&U en de directie Beleid. In het werk staat de ‘PDCA-cyclus’ (Plan, Do, Check, Act) centraal.


Dit ben jij
  • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend, een teamspeler en een mensgerichte leider.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om het anders te doen.
  • Je hebt een duidelijke visie op beheer en onderhoud en weet deze voor het voetlicht te brengen in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Je bent analytisch en hebt een no-nonsense mentaliteit, gericht op oplossingen.
  • Je functioneert effectief op strategisch en operationeel niveau.

Verder heb je:

  • Wo-werk- en -denkniveau en een technische studie, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde of civiele techniek.
  • Kennis en ervaring op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde.  
  • Aantoonbare ervaring met opdrachtgeverschap en het resultaatgericht aansturen van externe uitvoerders.
  • Ervaring met het initiëren en realiseren van veranderingen op het gebied van professionalisering en cultuur.
  • Aantoonbare affiniteit en eventueel ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Inzicht in het politieke en bestuurlijke krachtenveld en de maatschappelijke omgeving.
  • Ruime kennis van en ervaring met het beheer van zowel ‘natte’ als ‘droge’ infrastructuur, waarvan minimaal 5 jaar vanuit een leidinggevende functie op een vergelijkbaar niveau.
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden.
Word onze nieuwe collega

Reageer uiterlijk 19 mei 2024 via de solliciteer direct button. Wij ontvangen graag jouw reactie met actueel cv en motivatiebrief t.a.v. Lindy Molenkamp, Directeur Beheer & Uitvoering. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Lindy Molenkamp via 06-10773964 of Han Roebers, adjunct-directeur Beheer & Uitvoering via 06-31688285. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.

Goed om te weten

  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
  • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in