+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haelen.

Accountmanager High Tech Crops Haelen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Green People Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als spil in ons team ligt jouw focus op het versterken van onze marktpositie binnen de High Tech gewassen, zoals High Tech Sla. Je zult strategische verkoopplannen ontwikkelen en uitvoeren om onze jaarlijkse doelstellingen te behalen, terwijl je duurzame relaties opbouwt met zowel nationale als internationale klanten. Jouw inzet is essentieel voor het uitbreiden van ons marktaandeel en het neerzetten van ons merk volgens onze M&S-strategie. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als spil in het team is het jouw doel om de marktpositie binnen de High Tech gewassen (zoals High Tech Sla) te verstevigen en het marktaandeel uit te breiden. Je gaat langdurige relaties aan met zowel nationale als internationale klanten(voornamelijk Nederland en België) die strategisch belangrijk zijn voor Nunhems. Jouw inzet is cruciaal om het merk sterk neer te zetten in de markt, in lijn met de M&S-strategie. 

Wat ga je doen?

  • Ontwikkelen en uitvoeren van strategische verkoopplannen om de jaarlijkse doelstellingen te behalen;
  • Introduceren van top-notch producten en diensten bij strategische en Key klanten;
  • Sturing geven aan het klantenteam om ervoor te zorgen dat alle klanten succesvol worden geïmplementeerd, met zicht op zowel de korte als lange termijn doelstellingen;
  • Opbouwen van duurzame relaties met key accounts door hun behoeften, vereisten en doelstellingen goed te begrijpen en daarmee de klantervaring te verbeteren. Klanten kunnen directe of indirecte klanten zijn;
  • Bijdragen aan het verstevingen van de reputatie van het Global en Regional Crop Team als kenniscentrum in High Tech Crops. Promotieactiviteiten organiseren, zoals demovelden, campagnes en klantenevenementen.


Gevraagd

  • Bachelordiploma in landbouw, bedrijfskunde of marketing;
  • Min 5 jaar ervaring in een salesfunctie in de tuinbouwbusiness;
  • Proactieve benadering van Key Account Management en relatiemanagement;
  • Bewezen relatiebouwer op alle niveaus, inclusief DGA's, beslissers en senior beïnvloeders, denk hierbij ook aan telers, plantenkwekers en groenteverwerkers;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
Arbeidsvoorwaarden
Nunhems vraagt veel van de nieuwe Accountmanager zoals je hebt gelezen, maar het heeft ook veel te bieden. Werken bij Nunhems betekent werken in een internationale en uitdagende omgeving. Het besteedt aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw carrièreontwikkeling. Het biedt naast een aantrekkelijk basissalaris voor deze functie, uitstekende secundaire voorwaarden zoals een zeer gunstige pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, interessante verlofregeling, inclusief leeftijd gerelateerd verlof, interessante bonusregeling en nog veel meer interessante regelingen die uitgebreid worden toegelicht in onze personeelsgids.

Bedrijfsomschrijving

Als groentezaadbedrijf van BASF, dat opereert onder de merknaam Nunhems®, is het een van 's werelds grootste groentezaadbedrijven met 1.200 groenterassen in 24 gewassen en een ongeëvenaard gespecialiseerd advies. Elke dag bereikt Nunhems 500 miljoen consumenten die genieten van groenten die hun oorsprong vinden in de zaden, genetica en partners in de waardeketen. Voor Nunhems is diversiteit een van de essentiële sleutels tot zakelijk succes en het welzijn van de medewerkers. Nunhems promoot een inclusieve cultuur die de diversiteit van mensen, ervaringen en capaciteiten aanvaardt. Door alle soorten talenten en capaciteiten te omarmen, wil het de creativiteit en motivatie stimuleren en de prestaties van de teams verbeteren. 
Bij BASF | Nunhems is het hun ambitie om gezond eten plezierig en duurzaam te maken. Samen en in samenwerking met partners streven ze ernaar hun groentevariëteiten en oplossingen voor hun klanten, de groentewaardeketen en consumenten wereldwijd te verbeteren. Om deze ambitie verder te ontwikkelen en te laten groeien, zijn we op zoek naar een Account Manager High Tech Crops.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in