+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Junior Accountmanager Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LKQ Fource

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.632 - € 4.938 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als je van afwisseling houdt en graag zelfstandig werkt, dan is deze baan als junior accountmanager Tools iets voor jou! Je gaat aan de slag in Noord Oost Nederland en zorgt voor een goede band met je klanten. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook top secundaire voorwaarden zoals een auto, laptop en mobiel van de zaak. Er zijn veel kansen om te groeien en je kunt zelfs thuiswerken. Dit is je kans om deel uit te maken van een enthousiast team! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij graag een afwisselende salesrol boordevol vrijheid hebt, dan is deze functie voor jou bestemd! Pak jij dit buitenkansje met beide handen aan? Welkom! Jij wordt de junior accountmanager Tools bij IPAR, onderdeel van LKQ, met kantoor in Venlo. Met de verantwoordelijkheid voor jouw klantenkring in Noord Oost Nederland vind jij de balans tussen relatiebeheer en acquireren. Je krijgt een uitstekend salaris passend bij jouw werkervaring tussen 2.632,21 - € 4.938,55 en je mag rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een mooie pensioenregeling én een auto, laptop en mobiel van de zaak.

Wat jij gaat doen
?
Als junior accountmanager Tools bij IPAR met werkgebied Noord Oost Nederland ben je de schakel tussen onze klanten en leveranciers. Op geheel zelfstandige wijze benader jij nieuwe klanten en signaleer je kansen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Jouw collega’s van de binnendienst ondersteunen jou en samen gaan jullie voor het beste resultaat!

  • Je draagt zorg voor het relatiebeheer van de klanten in jouw regio Noord Oost Nederland
  • Je adviseert de klanten op levering van standaardcomponenten, inzet en gebruik van onderdelen voor voertuigen en machines
  • Je acquireert voor nieuwe klanten
  • Je houdt het klantendossier bij en legt bezoekrapporten vast
  • Je maakt en realiseert het accountplan voor de verdere uitbouw van de klantengroep
Meer over IPAR als onderdeel van LKQ
LKQ Benelux-France is onderdeel van LKQ Corporation. Vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk leveren we zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Dit doen wij secuur en razendsnel! Samen met onze klant weten we wat er leeft op het gebied van automaterialen, ook als het gaat om banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en equipment. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie! Wij staan nooit stil en zijn constant op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Daarnaast zitten wij in een sector die de komende jaren een transformatie ondergaat en zijn wij een veranderende organisatie waar nog zeker niet alles volledig is uitgekristalliseerd. Hierdoor zijn er binnen onze organisatie een tal van mogelijkheden om door te groeien!   

IPAR is onderdeel van LKQ Benelux-France en opereert vanuit haar eigen werknaam. IPAR richt zich als handelsorganisatie op de markt met hoogwaardige producten bestemd voor de voertuigenbouw, machinebouw en maintenance. De dienstverlening van IPAR is betrouwbaar en zeer flexibel. Doordat we een grote diversiteit van leveranciers achter ons hebben staan, kunnen we direct uit voorraad  leveren. We kunnen ons daarom volledig richten op de behoefte van de klant en een oplossing bieden voor elke vraag.

Jouw kracht
Om de functie van junior-accountmanager bij IPAR goed te kunnen vervullen, beschik jij over een aantal kwaliteiten! Als ondernemend type zie je commerciële kansen in de industriële markt én dit weet jij om te zetten naar resultaat. Verder neem je het volgende met je mee:
  • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau
  • Ervaring in de sales of in de techniek
  • Ervaring in het creëren van new business
  • Affiniteit met technische producten
  • Communicatie vaardig, doortastend en resultaatgericht

Wat jij van IPAR onderdeel van LKQ kan verwachten
Als junior-accountmanager Tools regio Noord Oost Nederland bij IPAR word je onderdeel van een professioneel en enthousiast team. Wat kun jij verder verwachten in deze enerverende baan met een diversiteit aan klanten?

  • Een uitstekend salaris passend bij de functie tussen €2.632 - € 4.938
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om voordelig extra verlofuren te kopen
  • Zicht op een dienstverband met een vaste aanstelling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling met een lage premie, personeelskorting en korting op diverse verzekeringen, een thuiswerkvergoeding van €4,00 per dag en de mogelijkheid om in overleg gedeeltelijk thuis te werken
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden en de kans je verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen.
En dat is nog niet alles want vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een representatieve auto, GSM en laptop.

Pak het moment
Enthousiast over de functie van junior accountmanager Tools bij IPAR? Stuur jouw cv en motivatie via de button ‘Solliciteer nu'.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in