+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Halfweg.
Laad meer vacatures

Software Engineer Halfweg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Software Engineer bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen voor de voedselindustrie. Je leidt de software- en besturingsaspecten van projecten, van engineering tot inbedrijfstelling. Geniet van een werkomgeving, de kans om je voortdurend te ontwikkelen, en unieke ervaringen zoals internationale reizen om je werk in actie te zien. We bieden flexibele werktijden, ondersteunen je carrièregroei en stimuleren een positieve, sociale werksfeer. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Software Engineer begint jouw maandagochtend met een kick-off meeting voor een nieuw project. Deze keer betreft het een producent van maaltijdsalades die hun saladeschalen efficiënt willen verpakken in dozen met behulp van een geautomatiseerde case packer. Jij bent verantwoordelijk voor alle software- en besturingsaspecten, van de engineeringfase tot aan de assemblage, het testen en de inbedrijfstelling van het project. Jouw taken omvatten het ontwikkelen van software voor machinebesturing, bedieningspanelen, robotbesturing en veiligheidssystemen.

Tijdens de kick-off meeting bespreek je de verschillende softwaremodules, klantvereisten en ideeën op basis van de klantlayout. Na de lunch breng je een bezoek aan de werkplaats waar je het geautomatiseerde palletiseersysteem van een grote tomatenteler test. Tijdens het testen stuit je op een softwarefout, die je direct bespreekt met de Project Engineer die toevallig langskomt. Samen lossen jullie het probleem op en de machine draait weer soepel.

Naarmate de dag vordert, besef je dat het al laat is. Snel vul je je reisaanvraag in, want over twee weken vertrek je voor een week naar het buitenland om de krat opzetmachine en kratlader in bedrijf te stellen. Het is fantastisch om te zien hoe jouw eigen werk tot leven komt bij de klant!


Wat worden je voorwaarden als Software Engineer?

We begrijpen dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Als Software Engineer bieden we een aantrekkelijk salarispakket en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees verder om te ontdekken wat we te bieden hebben.

  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen en trainingen

  • een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving

  • een eindejaarsuitkering

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris

Wie ben jij?

Wat zoeken we in een Software Engineer? We willen getalenteerde individuen met een sterke technische basis en een passie voor softwareontwikkeling. Hier zijn de vereisten waaraan je moet voldoen om te excelleren in deze rol.

  • kennis van PLC programmeren

  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

  • een afgeronde HBO opleiding in de richting Mechatronica of vergelijkbaar

Wat ga je doen als Software Engineer?

Heb je een sterke programmeerachtergrond en de drive om te excelleren in softwareontwikkeling? Bij deze organisatie bieden ze je de mogelijkheid om complexe problemen op te lossen en creatieve softwareoplossingen te bouwen. Als Software Engineer ben je de bouwer van de digitale toekomst.

  • de haalbaarheid bepalen voor klantwensen

  • het testen van geschreven codes

  • het programmeren van PLC’s

  • blijven zoeken naar innovaties betreft software 

Organisatie

Deze partner is al een geruime tijd een betrouwbare speler, zowel nationaal als internationaal, in de machinebouw. De organisatie ontwerpt, bouwt en levert diverse technisch, hoogstaande machines voor klanten verspreid over de hele wereld. Hierbij speelt ook een uitstekende dienstverlening een grote rol. Vanaf het eerste klantcontact tot en met de daadwerkelijke levering van de machines, staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel bij de opdrachtgever.


Werksfeer

De werkomgeving is doordrenkt met kansen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Heb je een goed idee of specifieke opleidingswensen? Aarzel niet om dit met je leidinggevende te bespreken, zodat jullie samen aan de slag kunnen gaan om jouw ambities waar te maken. Bovendien bieden ze flexibele werktijden, zodat je ruimte hebt om tijd vrij te maken voor sport, hobby's, of om 's ochtends rustig je kinderen naar school te brengen. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten via de personeelsvereniging, waar je aan kunt deelnemen. Of je nu zin hebt om mee te gaan quadrijden of tijdens andere gezellige evenementen, we moedigen een positieve werksfeer aan waarin je niet alleen professioneel kunt groeien, maar ook kunt genieten van een sociale omgeving.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in