+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haps.
Laad meer vacatures

Allround Warehouse Operator Haps

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben je klaar om aan de slag te gaan als Allround Warehouse Operator in Haps? Bij DSV zoeken we iemand zoals jij voor een fulltime functie in een prettige dynamische omgeving. Wij bieden uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Word je deel van ons team? Dan ligt er, bij goed functioneren, een contract van DSV voor je klaar. Als Allround Warehouse Operator begint je dag vroeg. Je duikt vol energie in jouw werkzaamheden die bestaan uit alle voorkomende magazijnwerkzaamheden zoals orderpicken, zorgen dat de producten op tijd en op een nette manier worden ingepakt. Daarnaast is het belangrijk dat je een geldig hef- of reachtruck certificaat + ervaring hebt. Je houdt overzicht en zorgt voor een naadloze transitie tussen binnenkomende en uitgaande goederen. Werken in 2 ploegen is helemaal jouw ding. Je hecht waarde aan teamwork en draagt met jouw positieve instelling actief bij aan de fijne werksfeer. Stap vandaag nog in deze uitdagende rol en ontplooi jezelf in een bedrijf dat investeert in jouw groei. Wacht niet, grijp deze kans en solliciteer direct!

Wij bieden:

Staat kwaliteit bij jou voorop? Sluit je dan aan bij ons gedreven team bij DSV in Haps. Als Allround Warehouse Operator zorg je dat de logistieke processen soepel lopen. In ons team waarderen we elkaar en creëren we een positieve sfeer. Kom jij ons team versterken? Ervaar zelf waarom werken bij DSV zo veel voldoening geeft. Ontdek hoe jij kunt groeien binnen ons bedrijf. Wacht niet langer, jouw DSV-avontuur start hier! Door ons unieke beloningsbeleid krijg je hier meer betaald naarmate je meer ervaring opdoet. Je start met een salaris van €13,27 bruto per uur (afhankelijk van je ervaring) en een reiskostenvergoeding van €0,23 per KM. Ons bedrijf biedt een uitdagende baan in een 2-ploegensysteem van 06:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 00:00 met doorgroeimogelijkheden en uitgebreide opleidingen. Het beste? Bij goed functioneren krijg je een contract direct bij DSV. In de rol van Allround Warehouse Operator draag je bij aan een breed scala aan taken, waardoor jouw dag nooit saai is. We beloven een fijne werksfeer waarin respect en teamwerk centraal staan. Bij ons krijgt iedereen een gelijke kans om te groeien. Geïnteresseerd? Kom, sluit je aan bij ons team en groei met ons mee!

Wij vragen:

DSV in Haps is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Allround Warehouse Operator voor 40 uur per week. Ben jij een echte aanpakker, houd je van regelen en organiseren en ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen over het warehouseproces? Lees dan snel verder en ontdek of jij geschikt bent voor deze functie. Als Allround Warehouse Operator bij DSV is het belangrijk dat: • Je in het bezit bent van een heftruck en/of reachtruck certificaat;
• Je flexibel bent in werktijden, want je werkt in 2 ploegen;
• Je minimaal 1 jaar ervaring hebt in een logistieke functie;
• Je de Engelse taal beheerst;
• Je nauwkeurig en accuraat te werkt gaat. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct bij ons! Je mag ons ook een mail sturen met je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen naar 0485849417

Waar ga je werken:

DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. DSV Solutions in Haps is een van de 18 magazijnen in Nederland waar opslag en distributie geboden wordt. De basisprocessen bij DSV zijn onder andere Inbound, Warehousing en Outbound.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in