+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Deskundige Infectiepreventie Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.558 - € 5.212 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Ben jij onze nieuwe DESKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE die ons jonge en ambiteuze team komt versterken? Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen in jouw vak.

Wat is jouw rol bij de afdeling Infectiepreventie?
Wat jij als deskundige infectiepreventie gaat doen, dat hoeven wij aan jou als vak expert natuurlijk niet uit te leggen. Wel vertellen we je graag wat het werk bij ons interessant maakt. Na een hectische tijd vol verandering en werkzaamheden rondom COVID is het tijd om samen verder aan het team te bouwen. In overleg met jou bepalen we samen welke aandachtgebieden jij op gaat pakken en welke projecten we als afdeling gaan starten. Je krijgt alle ruimte om aan te geven waar jij naartoe wilt met jouw ontwikkeling en ambities. Samen doen is de kern van ons werk. Als professionals binnen het werkveld infectiepreventie staan wij naast elkaar. Je krijgt veel regelvrijheid en echt de kans om organisatie breed infectiepreventiebeleid te ontwikkelen. Het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg heeft continu onze aandacht. Als Deskundige Infectiepreventie speel jij hierin een belangrijke rol.

Over Saxenburgh en de afdeling
Wat ons bijzonder maakt, is dat we een organisatie zijn met verschillende soorten zorgverlening. We hebben een modern nieuw ziekenhuis, drie buitenpoli's, negen ouderenzorg locaties, thuiszorg en revalidatiezorg. Totaal verschillende werelden en dat maakt het werk voor jou divers en boeiend tegelijkertijd. Het biedt de mogelijkheid om te specialiseren in een of meerdere deelgebieden.

Wij zijn een jong en ambitieus team, dat momenteel bestaat uit een coördinator, vijf deskundigen infectiepreventie, waarvan twee in opleiding, een deskundige steriele medische hulpmiddelen (DSMH) en tevens deskundige scopen reiniging en desinfectie (DSRD) in opleiding en een assistent infectiepreventie. Ons team heeft een directe link met het waarborgen van de kwaliteit van zorg. Daarom zijn we onderdeel van de afdeling Kwaliteit en Veiligheid. Door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega deskundige infectiepreventie. Ben je naast deskundige infectiepreventie ook DSMH en/of DSRD of zou je graag de opleiding willen volgen dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Successen vieren we als team samen. Vier jij die met ons mee? Saxenburgh is dé plek waar jouw professionaliteit alle ruimte krijgt. En er is meer. Bij Saxenburgh investeren we in onze medewerkers. Nu, en in de toekomst.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie.

Gevraagd

Wat hebben onze collega's nodig?
Jij brengt ziekenhuis- en/of ouderenzorg ervaring mee en hebt een heldere visie op het werkveld infectiepreventie. Dit weet je binnen de richtlijnen van Saxenburgh te vertalen naar beleid, adviezen en verbetervoorstellen. Daarnaast breng jij mee;
  • Een erkend diploma deskundige infectiepreventie en je beschikt over enkele jaren (relevante) werkervaring
  • Flexibiliteit: je werkt op vaste dagen, maar als team zijn we flexibel
  • Je streeft naar inhoudelijke professionaliteit en staat voor kwaliteit en veiligheid binnen zowel de ziekenhuis- en/of ouderenzorg
  • Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en computervaardigheden zoals Word, Excel en PowerPoint
  • Je kunt methodisch, gestructureerd en zelfstandig werken
  • Verder heb je doorzettingsvermogen en gevoel voor humor en ben je creatief en klantgericht
  • Je bent een echte teamspeler en staat open voor de mening van anderen


Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?
Werken bij Saxenburgh biedt werkgeluk! Je kunt rekenen op een afwisselende functie met veel contacten en een goede werksfeer.
  • Aantal uren per week in overleg tussen 24 tot 36 uur
  • Salaris is minimaal € 3.558,- en maximaal € 5.212,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 60)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van in ieder geval 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
Word jij blij van de vacature?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kop koffie! Heb je twijfels of wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Inge Duindam via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar ( 0523) 27 65 33.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. op te nemen in je contacten.

Salaris

€ 3.558 - € 5.212 p/m
Salaris is minimaal € 3.558,- en maximaal € 5.212,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 60)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in