+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Deskundige infectiepreventie in opleiding Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship / Vast contract
  • 3.606 - € 5.084 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Binnen onze afdeling Kwaliteit & Veiligheid bieden we een unieke kans om opgeleid te worden tot Deskundige Infectiepreventie. In deze veelzijdige rol lever je een cruciale bijdrage aan de preventie en bestrijding van zorggerelateerde infecties. Wat ons bijzonder maakt is de diversiteit aan zorgverlening binnen onze organisatie, van een modern ziekenhuis tot ouderenzorg en thuiszorg. Je maakt deel uit van een jong en ambitieus team, waar successen samen worden gevierd. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Binnen onze afdeling Kwaliteit & Veiligheid is plek voor jou! Wil jij opgeleid worden tot DESKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE om vervolgens een belangrijke bijdrage te leveren aan de preventie en het bestrijden van zorg gerelateerde infecties in onze organisatie?

Jouw werk als deskundige infectiepreventie i.o.
Als deskundige infectiepreventie in opleiding heb je een veelzijdige functie. Je ontwikkelt, implementeert, monitort en bevordert actief het infectiepreventiebeleid. Dit doe je onder andere door het geven van scholing, implementeren van de SRI richtlijnen, het schrijven van protocollen en het uitvoeren van audits. Je hebt een zichtbare en actieve rol waarbij je gevraagd en ongevraagd advies geeft aan medewerkers, afdelingen en de Raad van Bestuur.
De opleiding
De opleiding tot deskundige infectiepreventie duurt 24 maanden en omvat zowel een theorie- als een praktijkgedeelte. De theorie bestaat uit verschillende kern-EPA’s, waaronder:
  • Coördineren en uitvoeren van taken bij een (mogelijke) uitbraak;
  • Gevraagd en ongevraagd protocollair adviseren;
  • Ontwikkelen, implementeren, toetsen, evalueren en bijstellen van infectiepreventiebeleid.
Hetgeen wat je in de theorie leert, pas je gelijk in de praktijk toe. De opleiding start in februari 2025. Tot die tijd werken we je in, zodat je bekend raakt met onze organisatie en afdeling. Je doet voorwerk, beantwoordt eerste vragen en gaat aan de slag met protocollen. Hierbij krijg je stap voor stap meer verantwoordelijkheid en kan je terugvallen op je collega’s.

Over Saxenburgh en de afdeling
Wat ons bijzonder maakt, is dat we een organisatie zijn met verschillende soorten zorgverlening. We hebben een modern nieuw ziekenhuis, drie buitenpoli’s, negen ouderenzorg locaties, thuiszorg en revalidatiezorg. Totaal verschillende werelden en dat maakt het werk voor jou divers en boeiend tegelijkertijd.
Ook met veel zorginstellingen in de regio hebben we goede contacten, zo werken er momenteel deskundigen infectiepreventie vanuit Medisch Spectrum Twente (MST) in Saxenburgh. Het behoort tot de mogelijkheden dat je tijdens jouw opleiding in het kader van samenwerking tijdelijk of gedeeltelijk bij zorginstellingen in de regio aan de slag gaat.
Wij zijn een jong en ambitieus team, dat momenteel bestaat uit een coördinator, deskundigen infectiepreventie, waarvan twee in opleiding, een deskundige steriele medische hulpmiddelen (DSMH) en tevens deskundige scopen reiniging en desinfectie (DSRD) in opleiding en een assistent. Ons team heeft een directe link met het waarborgen van de kwaliteit van zorg. Daarom zijn we onderdeel van de stafdienst Kwaliteit en Veiligheid.
Successen vieren we als team samen. Vier jij die met ons mee? Saxenburgh is dé plek waar jouw professionaliteit alle ruimte krijgt. En er is meer. Bij Saxenburgh investeren we in onze medewerkers. Nu, en in de toekomst.


Gevraagd

Wanneer kun je bij ons aan de slag als deskundige infectiepreventie i.o.?
Ook als leerling deskundige infectiepreventie sta jij, samen met jouw collega’s, voor inhoudelijke professionaliteit en patiëntveiligheid. Je gebruikt je analytische vermogen en daadkracht om infectie(risico's) aan te pakken en actie te ondernemen wanneer nodig.
Daarnaast breng jij mee;
  • Je bent in het bezit van een HBO-bachelor binnen de gezondheidszorg en bent bereid de post HBO opleiding tot deskundige infectiepreventie te volgen
  • Flexibiliteit: je werkt op vaste dagen, maar als team zijn we flexibel
  • Je streeft naar inhoudelijke professionaliteit en staat voor kwaliteit en veiligheid binnen de ziekenhuiszorg, ouderenzorg, revalidatiezorg en thuiszorg
  • Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en computervaardigheden zoals Word, Excel en PowerPoint
  • Je kunt methodisch, gestructureerd en zelfstandig werken.Je hebt doorzettingsvermogen, gevoel voor humor en je bent creatief en klantgericht.
  • Je bent een echte teamspeler en staat open voor de mening van anderen


Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?
Werken bij Saxenburgh biedt werkgeluk! Je kunt rekenen op een afwisselende functie met veel contacten en een goede werksfeer.
  • Aantal uren per week in overleg tussen 28 en 36 uur.
  • Salaris is minimaal €3.606,- en maximaal €5.084,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen FWG 55 voor de duur van de opleiding, na diplomering FWG 60).
  • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij.
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vast dienstverband bij succesvol afronden van de opleiding.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk maandag 6 mei. Wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Trudy Hemstede, coördinator Infectiepreventie, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar (0523) 27 6559.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op dinsdag 21 mei.

Goed om te weten: de vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Tot snel!

@Werving- en selectiebureaus: voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf, we hebben hier op dit moment geen hulp bij nodig.

Uren

28 - 36 uur
Aantal uren per week in overleg tussen 28 en 36 uur.

Salaris

€ 3.606 - € 5.084 p/m
Salaris is bruto en op basis van 36 uur per week (cao Ziekenhuizen FWG 55 voor de duur van de opleiding, na diplomering FWG 60). Hier komt nog jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in