+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Operator 5 ploegen Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkstede

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkstede

Gevraagd

  • 33 - 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 4.200 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

De functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Operator in een innovatief bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Operator bij dit mooie bedrijf in Hardenberg maak je deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team. Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.


Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als Operator in een innovatief bedrijf in Hardenberg. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Bij dit bedrijf in Hardenberg zijn ze heel erg bezig met positieve zaken als gezondheid en ontwikkeling. Ze vinden het belangrijk dat het goed gaat met jou, want als het goed gaat met jou, gaat het ook goed met het bedrijf. Ze zijn dan ook mensgericht en besteden veel aandacht aan hun medewerkers. Ze luisteren naar jouw ideeën en betrekken je bij veel zaken.

Naast een goed salaris bieden ze ook diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering van 3%, een bijdrage bij de feestdagen, etc. Elk jaar doen ze daarnaast een medewerkers tevredenheid onderzoek om te kijken hoe ze zich als bedrijf kunnen verbeteren.


Wij vragen

Wij zoeken een Operator die graag de handen uit de mouwen steekt en verantwoordelijkheid neemt. Je hebt een afgeronde Operator A of B opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Als je dit niet hebt, solliciteer dan wél! Als jouw werkervaring als Operator voldoende is, wil het bedrijf jou een Operator A of B opleiding aanbieden. Daarnaast heb je ervaring in de productie en ben je bereid om in 5 ploegen te werken. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en hebt oog voor kwaliteit.



Bedrijfsomschrijving

De werkzaamheden bij dit bedrijf hebben te maken met de productie en levering van hoogwaardige kunststof producten voor verschillende industrieën. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, en heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen voor zijn prestaties op dit gebied. De medewerkers werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van hun industrie.Het bedrijf heeft ook een sterke nadruk op veiligheid en kwaliteit, en er wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren van de processen om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan de strenge normen en voorschriften. De medewerkers zijn betrokken bij het hele productieproces, van ontwerp en engineering tot productie en levering, en werken samen als een team om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn met de producten en diensten van het bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in