+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Bijbaan Wavin Hardenberg Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 20 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Wavin in Hardenberg zoeken we medewerkers die van aanpakken weten. Je kunt bij ons werken in de logistiek, inpak of productie. We bieden flexibele werktijden die passen bij jouw planning. Je komt terecht in een team waar hard werken en gezelligheid samengaan. Samen eten in de kantine tijdens de pauze hoort er ook bij. We zorgen dat je goed start en veilig werkt. Plus, je krijgt een reiskostenvergoeding en kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag aan de slag en je handen uit de mouw steken? Kom dan werken bij Wavin in Hardenberg. Wekelijks zijn er verschillende diensten beschikbaar waar wij jou op kunnen inplannen. Dit in afstemming met jouw beschikbaarheid. Je kan ingezet worden op verschillende werkzaamheden. -Logistiek (orderpicken/shop) - Inpak - Productie Als bijbaan medewerker van Wavin zal je het vaste team ondersteunen. Zo kan je ingezet worden om te helpen met het verzamelen van orders, ondersteun jij de inpakafdeling of werk je mee in de productie. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt en je op de hoogte bent van alle veiligheidsinstructies. Een prettige werksfeer vinden ze bij Wavin erg belangrijk. Hard werken en gezelligheid onder de collega's gaat hier goed samen. In de pauze kan er gezamenlijk in de kantine gegeten worden. Bij Wavin wordt er grotendeels in de ploegen gewerkt. Afhankelijk van je beschikbaarheid en aanvragen kan je binnen deze tijden gepland worden. Wekelijks ontvang jij je rooster op donderdag. Je dient wel tijdig je beschikbaarheid door te geven. 2-ploegen: maandag t/m vrijdag van 06.00 - 14.00 / 14.00 - 22.00 uur 5-ploegen: maandag t/m zondag van 06.00 - 14.00 / 14.00 - 22.00 / 22.00 - 06.00 uur Dagdienst: 07.15 - 16.00 uur Middagdienst: 16.00 - 22.00 uur (niet structureel) Als je voor wavin komt werken is het verplicht om een BVMO-training te maken. Je ontvangt hier een digitale uitnodiging voor. De e-Learning dien je binnen 2 weken na start dienstverband af te ronden. Werkgever is verplicht deze algemene instructie te geven in het kader van Arbo- en veiligheid.

Wij bieden:

⏰Een baan voor 8 tot 20 uur op flexibele basis (ma t/m zo);
💸 Een startsalaris van minimaal € 13,27 per uur, exclusief toeslagen en adv-vergoeding;
🏝️Vakantietoeslag van 8,33%;
dit wordt uitbetaald in mei;
🌟 Mogelijkheid om in vakanties meer uren te werken;
💶 Wekelijkse uitbetaling van je gewerkte uren;
🚗🚲 reiskostenvergoeding vanaf 5km enkele reis. 👫 Leuke collega's;
💪🏽 Flexibele werkrooster, je kan zelf beslissen wanneer je werkt;

Wij vragen:

💪🏽 Je bent flexibel inzetbaar;
🎂 Je bent minimaal 18 jaar;
🏋🏽‍♀️ Je bent fysiek fit om lichamelijk werk uit te voeren (denk aan tillen en lopen). 🛺 Het zou mooi zijn dat je in bezit bent van een heftruckcertificaat of dit bereid bent om te halen.

Waar ga je werken:

Wavin Nederland is wereldmarktleider in kunststofleidingsystemen. Wereldwijd leveren zij innovatieve oplossingen voor de bouw en infrastructuur. Wavin wil bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld en doet dat door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen. De vestiging van Wavin Nederland bevindt zich in Hardenberg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in