+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

ANIOS SEH Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.244 - € 6.396 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als arts-assistent op de Spoedeisende Hulp bij Saxenburgh krijg je de kans om in korte tijd zelfstandig te functioneren en veelzijdige ervaring op te doen. Met een kwaliteitskaderarts als extra vangnet, werk je in een omgeving waar de lijnen met specialisten kort zijn en overleg laagdrempelig is. Dit biedt een unieke kans om in een collegiale sfeer te groeien in je rol als arts. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als arts-assistent bij Saxenburgh zie je patiënten uit alle vakgebieden. Zo leer jij in een korte tijd zelfstandig te functioneren als arts en krijg je veelzijdige ervaring. Door de korte lijnen in ons ziekenhuis overleg je makkelijk met medisch specialisten en verpleegkundigen en is het contact laagdrempelig. Zoals veel spoedeisende hulp afdelingen in Nederland, heeft ook Saxenburgh te maken met de nodige uitdagingen.
Hier werken wij hard aan verbetering en wij kunnen daar jouw hulp bij gebruiken. Daarnaast hebben wij jou ook veel bieden! Ben jij dus een basisarts en op zoek naar brede ervaring? Op de Spoedeisende Hulp van het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg hebben we plaats voor een
ANIOS / ARTS-ASSISTENT SEH

Na een goede inwerkperiode waarbij wij zorgen dat je uitstekend op de hoogte bent van alle ins en outs, kan je met vertrouwen aan de slag. Je krijgt een kwaliteitskaderarts toegewezen die als extra vangnet fungeert voor jou als beginnend arts. Een groot aanbod aan patiënten uit verschillende categorieën en met klachten op diverse vakgebieden maakt deze werkplek enorm leerzaam. Daarnaast zijn de lijnen kort met specialisten en is overleg laagdrempelig. Dat werkt enorm prettig. - Sarah - arts-assistent

Hoe ziet het werken op de Spoedeisende Hulp eruit?
De SEH maakt samen met de IC/CCU en de Huisartsenpost (HAP) deel uit van het Acuut Centrum. Sinds september 2020 werken we in een prachtig eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De SEH is gesitueerd op de begane grond en heeft 8 tot 11 behandelkamers.

Je werkt als basisarts op onze SEH waar geen dag hetzelfde is. Patiënten met zeer uiteenlopende pathologie worden door ons behandeld. Doordat we een klein ziekenhuis zijn krijg je met een grote diversiteit aan ziektebeelden te maken en zijn de lijnen met alle disciplines binnen het ziekenhuis kort en laagdrempelig. Het Acuut Centrum kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer.

Het veelzijdige karakter van de activiteiten leent zich uitstekend voor het verbreden en verdiepen van vakinhoudelijke kennis en werkervaring ter voorbereiding op vervolgopleidingen, waaronder diverse specialisaties, maar ook zeker de huisartsenopleiding. De spoedeisende hulp in Hardenberg is een opleidingsplaats voor jaar 2 van de studie huisarts geneeskunde. Na een jaar werkervaring bij ons op de SEH kan je – als je dat wenst – een half jaar (inhoudelijke) korting op je opleiding tot huisarts krijgen. Je leert in korte tijd, in toenemende mate, zelfstandig functioneren als arts.

Gevraagd

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een enthousiaste, stressbestendige en professionele basisarts, die uiteraard BIG-geregistreerd is. Je hebt oog voor de patiënt en bent alert op signalen. Je bent collegiaal en leergierig en bereid om op wisselende tijden en dagen te werken. Je hebt de wens om je verder te ontwikkelen binnen de acute geneeskunde.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees meer over Saxenburgh via

Aanbod

Wij bieden elke arts-assistent een uitgebreid inwerkprogramma, inclusief een ‘ABCD-cursus’ , een cursus gericht op Intensive Care-vaardigheden (FCCS) en ATLS op kosten van het ziekenhuis. Ook zijn er volop mogelijkheden om andere cursussen naar eigen keuze te volgen.
  • Gemiddeld 24-36 uren per week. Wil jij liever minder werken? Dan gaan we graag met je in overleg!
  • Salaris is minimaal € 4.244,- en maximaal € 6.396,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 65), hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • In overleg wordt er een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van van 2 jaar of onbepaalde tijd. Ben je voor een kortere periode beschikbaar, neem dan contact op voor de mogelijkheden
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende gratis parkeergelegenheid
  • De mogelijkheid voor tijdelijke huisvesting
  • Een goede inwerkperiode en daarnaast de mogelijkheid om cursussen zoals de ATLS te volgen
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Francisca Kramer, clustermanager Acuut Centrum, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar (0523) 27 66 65. Ook zit ieder dinsdagochtend Brenda Nijhuis, teamcoördinator SEH voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt haar bereiken via (0523) 27 67 08. Daarnaast ben je van harte welkom om een dag mee te lopen op de afdeling. Voel je bij ons welkom!

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Uren

24 - 36 uur
Minder uren in overleg mogelijk

Salaris

€ 4.244 - € 6.396 p/m
Salaris is minimaal € 4.244,- en maximaal € 6.396,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 65
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in