+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch Medewerker Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij communicatief vaardig én juridisch onderlegd? Wil jij samen met een team vakkundige specialisten werken aan het beste resultaat binnen complexe incassozaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Juridisch medewerker heb jij veel telefonisch contact met zowel opdrachtgevers, schuldenaars maar ook gerechtsdeurwaarders en bemiddelende instanties. Als er door een opdrachtgever een incasseringsvraagstuk binnenkomt met de opdracht dat hij betaald moet worden door schuldenaar, is het aan jouw de taak om dit proces binnen goede banen te leiden. Zo maak je betaalafspraken en werk je de betalingsregelingen uit in het dossier. Je schakelt hierbij indien nodig collega gerechtsdeurwaarders in als gevolg van juridische stappen. Daarnaast zorg je ervoor dat de dossiers up-to-date zijn, maak je exploten op en beantwoord je binnenkomende vragen van debiteuren, opdrachtgevers en derden.

Wat vragen wij van jou?  
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je bent overtuigend en communicatief sterk. Daarnaast ben je in staat om zorgvuldig en onder druk te werken. Het zou mooi zijn als je juridische ervaring hebt en weet hoe je exploten moet maken. Natuurlijk is er de mogelijkheid om dit te leren. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal kundig bent in woord en geschrift.

Wij bieden
Een mooie functie met diverse werkzaamheden en uitdagingen binnen een dynamisch en ambitieuze organisatie. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden.  Op de werkvloer heerst een prettig en informele werksfeer en last but not least een mooi marktconform salaris.

Solliciteren
Sollicitaties kun je per email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. ter attentie van Karsten Bos. Wil je meer informatie over de vacature kan je contact zoeken met Karsten Bos op nummer 06-10787010 (tot 21.00 uur bereikbaar).



Uren

32 - 40 uur
32 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in