+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Aankomend Keurmeester Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,34 - € 17,08 p/u

Vacature in het kort

Op zoek naar een leuke technische baan waar je veel kunt leren? Als aankomend Keurmeester werk je vooral in Harderwijk, soms ook bij klanten. Je begint met meekijken en leert zo steeds meer. Er is goede begeleiding en je gaat een opleiding volgen. Zo word je een echte Keurmeester. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen in de techniek. Interesse in ons bedrijf? Kijk verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een leuke baan in de techniek, waarbinnen jij alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen? Dit is echt jouw kans!


Jouw baan als Aankomend Keurmeester in Harderwijk

Als aankomend Keurmeester ondersteun jij de ervaren Keurmeester. Jouw werkplek is voor 80% op de werkplaats in Harderwijk en voor 20% op locatie bij de klant. Jouw werkdag start om 08.00 uur. Samen met de ervaren Keurmeester worden diverse hijsmiddelen door jullie geïnspecteerd en gekeurd. Aan de hand hiervan stellen jullie een rapport op. In eerste instantie zal jij hoofdzakelijk meekijken met de Keurmeester, maar door de goede begeleiding, door jouw nieuwsgierigheid en wil om het e.e.a. te leren, zal jij steeds meer werkzaamheden zelf gaan uitvoeren. Stap voor stap ga jij dus steeds meer werkzaamheden onder de knie krijgen. Na een periode van “leren in de praktijk”, ga jij een opleiding volgen tot Keurmeester “Onder de Haak”. Uiteindelijk word jij een gediplomeerd Keurmeester. Deze baan biedt jou een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in de techniek. Is dit dé baan voor jou? We komen dan graag met jou in contact. Bespreken we dan wat jouw mogelijkheden zijn bij deze opdrachtgever. 



Gevraagd

Dit breng je mee

Om van deze vacature van fulltime aankomend Keurmeester in jouw nieuwe baan te maken, heb jij het volgende nodig:

  • jij hebt interesse in de techniek; je sleutelt bijvoorbeeld graag aan brommers, auto’s etc;
  • jij wil jezelf blijven ontwikkelen door “leren in de praktijk” en het volgen cursussen en/of trainingen; 
  • jij hebt geen hoogtevrees; 
  • een (t)huis in Harderwijk of in de omgeving van Harderwijk, bijvoorbeeld Zwolle, Zeewolde, Ermelo, Elburg, Putten of Nijkerk.


Aanbod

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature van aankomend Keurmeester dan onder andere ook rekenen op;

  • een goed salaris conform CAO Metalektro (afhankelijk van je leeftijd en ervaring).  Denk hierbij aan een indicatie tussen €14,34 en €17,08 bruto per uur. Dit is incl. ATV uitbetaling; 
  • mooie kansen om je zelf verder te ontwikkelen; 
  • beide partijen enthousiast? Op den duur behoort een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden;
  • 24 vakantiedagen en 13 ATV-dagen welke niet persé opgenomen hoeven te worden binnen de bouwvak; 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan: reistijdvergoeding, toeslag overuren, onkostenvergoedingen en (collectieve) verzekeringen; 
  • ge eigen smartphone, zodat jij op het werk goed bereikbaar bent;
  • last but not least…….elke vrijdag wordt de werkweek afgesloten met een drankje en de lekkerste bitterballen; 

Zie jij jezelf als werken als junior Keurmeester bij onze relatie in Harderwijk? Online solliciteren is zo gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar jouw reactie!



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkplek als Aankomend Keurmeester in HarderwijkJe komt te werken in een team van 20 medewerkers. Veel van je collega’s werken al lang bij onze opdrachtgever en het team mag je best "no-nonsense" noemen met een flinke dosis humor. Je nieuwe werkgever heeft zich gespecialiseerd in de verkoop, productie en onderhoud van (hulp)middelen voor hijsen en tillen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de aankomend Keurmeester bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in