+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Servicecoördinator, Harlingen Harlingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van scheepvaart en techniek met een rol vol verantwoordelijkheid als service coördinator. Werk in een unieke locatie met een prachtig uitzicht over de haven, in een klein team met een gemoedelijke sfeer, terwijl je deel uitmaakt van een grote internationale speler binnen de scheepvaart. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word je blij van een dynamische rol en heb je interesse in de scheepvaart en de techniek die hierachter schuilt? Ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg en wil je het verschil maken voor de scheepvaart? Wil je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Harlingen zijn we op zoek naar een service coördinator (senior). Als servicecoördinator heb je een zelfstandige en afwisselende baan waarbij het belangrijk is om actief en klantgericht te zijn en goed te kunnen omgaan met zowel klanten als collega's.

Je bent het aanspreekpunt voor aftersales: voor, tijdens en na een bezoek aan de werkplaats of een bezoek van een monteur heb jij contact met de klant. Je herkent wat de klant nodig heeft, neemt contact op om onderhoudswerkzaamheden, uitgestelde reparaties of revisiewerkzaamheden in te plannen en maakt offertes. Je zorgt ervoor dat de werkplaats alle benodigde informatie heeft door werkorders aan te maken, zodat de werkzaamheden correct en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Je houdt de klant op de hoogte van de voortgang en na afloop bespreek je het afgeronde werk en plan je het volgende onderhoud in. Als aanspreekpunt coördineer je ook problemen van klanten die gestrand zijn, zowel binnen als buiten het land.

Om deze baan goed te kunnen doen, heb je technisch inzicht nodig, maar ook sterke communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht. Je werkt samen met de werkplaats, het magazijn, de verkoopafdeling en ga zo maar door.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een opdrachtgever die niet weg te denken is binnen de scheepvaart. Het pand in Harlingen is één van de vele vestigingen door heel Nederland en over de hele wereld. Het pand in Harlingen is uniek, omdat het één van de kleinere vestigingen is, en waar nog steeds een werkplaats aan vast zit. Je komt letterlijk te werken in de haven. In totaal werk je in dit pand samen met nog 5 andere collega's. Het kantoor deel je met twee andere coördinatoren en je hebt een prachtig uitzicht over de haven – de discipline waarom gevraagd wordt gaat niet alleen over de werkzaamheden, maar ook over het uitzicht! Het team waar je dagdagelijks mee te maken hebt is klein – het is dus makkelijk schakelen en er hangt een gemoedelijke sfeer. Het team waar je binnen je werkzaamheden mee te maken krijgt is groot, heel groot. Je schakelt met andere afdelingen binnen Nederland, maar het kan ook zeker voorkomen dat je met het kantoor in Dubai contact hebt. Je krijgt de sfeer en mentaliteit van een klein bedrijf, maar je krijgt de secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en dynamiek van een grote internationale speler binnen de scheepvaart! 

Wat vragen wij?

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische of maritieme richting;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring in een dienstverlenende organisatie;
  • Ervaring in een technische of internationale werkomgeving is een pluspunt;
  • Kennis van technisch onderhoud en Project Management. Heb je dit niet, maar herken je je verder wel volledig in de competenties, reageer dan gerust;
  • Zelfstandig, creatief en proactief;
  • Gedisciplineerd, assertief en sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Goede kennis van MS Office, ERP en/of Salesforce.

Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris;
  • Een baan direct op contract bij de opdrachtgever;
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Hybride werken (na inwerkperiode);
  • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden binnen een internationaal bedrijf. 

Is dit dé baan voor jou? Wacht dan niet en reageer snel! Solliciteer voor 30 april via de sollicitatiebutton. Vragen? Bel dan naar 0513 468 880.

#adecco #wemakethefutureworkforeveryone #samennaarsucces

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in