+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hattem.
Laad meer vacatures

Voorman in het groen Hattem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Sebo Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij groene vingers en ben jij in het bezit van een flinke dosis ervaring? Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en woon jij in de omgeving van Hattem? Kom dan bij ons aan de slag als voorman in het groen!
 
Wat ga je doen?
Je gaat samen met jouw ploeg onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Als voorman in het groen ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de onderhoudsploeg. Vanuit jouw klantenkring maak je de dagelijkse planning en zorg je ervoor dat een efficiënte uitvoering mogelijk is. Samen met jouw ploeg ga je voor een piekfijn resultaat!
 
Wat vragen wij van jou?
Als voorman in het groen kun je goed samenwerken en beschik je over leidinggevende capaciteiten. Je hebt oog voor een veilige werkomgeving.
 
Daarnaast is het ook handig dat je:
• beschikt over een plannend vermogen en in het bezit bent van een geldig BE-rijbewijs;
• de mbo-groenopleiding hebt afgerond of beschikt over relevante werkervaring;
• in het bezit van bent een geldig VCA-certificaat, Veilig werken langs de weg certificaat en BHV-certificaat;
 
Waar kom je terecht?
Je wordt onderdeel van het team van ‘Sebo Personeelsdiensten’. Bij ons ben je verzekerd van een laagdrempelige, persoonlijke en gastvrije werksfeer. Iedereen is welkom en er heerst een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Op kantoor staan jouw collega’s elk moment voor je klaar!
 
Wat bieden wij jou?
Een fulltime functie van 40 uur per week en een marktconform salaris volgens de cao die onze opdrachtgever hanteert. Bij het blijken van goede geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Goed geregeld dus!
 
 
 


Aanbod

Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

En wie zijn wij?
Wij zijn Sebo personeeldiensten. Een no-nonsense uitzend- en detacheringsbureau met een echte aanpakkersmentaliteit. Ons doel? Medewerkers een fijne en passende werkplek bieden bij betrouwbare opdrachtgevers!

Hecht team
Werk je bij ons, dan word je echt onderdeel van het Sebo-team. Op kantoor biedt onze planner graag een luisterend oor om je te helpen en adviseren bij vragen, problemen of uitdagingen. Elke week vindt er een vrijdagmiddagborrel plaats met je collega’s en we organiseren 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Oja, en tijdens kerst ontvang je een prachtig kerstpakket als blijk van waardering!

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou de allerbeste arbeidsvoorwaarden. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt een kilometervergoeding en eventueel een vergoeding voor bijkomende reisuren. En ook belangrijk: we garanderen je een marktconforme en aantrekkelijke arbeidsvergoeding.

Gewoon goed geregeld
Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en we dragen de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd en veilig bedrijf!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in