+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functie als Junior IT Consultant bij een Consultancybureau Heel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van consultancy binnen de energie-, water- en telecomsector bij een vooruitstrevende organisatie. Als Junior IT Consultant werk je aan boeiende Business IT vraagstukken, met een focus op functioneel beheer en softwareontwikkeling. Geniet van een uitgebreid eenjarig ontwikkeltraject, inclusief externe trainingen, om je carrière een vliegende start te geven. Dit alles in een omgeving waar duurzaamheid en persoonlijke groei centraal staan. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij (bijna) een HBO/WO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Informatica, Business IT afgerond of een vergelijkbare opleiding? Sta jij aan het begin van je carrière? Ben jij gedreven om alles van het consultancy-vak leren? Dan is dit consultancybureau in Utrecht op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is gespecialiseerd in de energie-, water- en telecomsector. Vanaf 2008 hield de organisatie zich bezig met adviseren, verbeteren en managen van opdrachten en projecten voor klanten in de energiesector. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakte, hebben ze tegenwoordig ook klanten die actief zijn binnen de telecom- en watersector. Binnen de organisatie is adviseren de kern van de dienstverlening. Hierbij heeft deze organisatie alle benodigde IT kennis in huis. Binnen dit bedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Momenteel heeft de organisatie c.a. 40 medewerkers in dienst verspreid door heel Nederland. Het hoofdkantoor is namelijk gevestigd in Utrecht maar de opdrachtgevers zijn verspreid door heel Nederland. Tot slot zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig bij dit bedrijf.

Wat ga je doen?
Als Junior IT Consultant ga je direct aan de slag bij een van hun opdrachtgevers van deze organisatie. Daarbij zal je hoofdzakelijk een rol krijgen binnen een Business IT gerelateerd vraagstuk. Hierin ga je aan voornamelijk aan de slag met functioneel beheer. Daarnaast zal je ook aan de slag gaan met het ontwikkelen en verbeteren van software. Hierbij kom je terecht in een open team waarbij de communicatiestijl centraal staat. Naast je opdracht(en) zal je ook deelnemen aan een eenjarig ontwikkeltraject. Zo wordt je volledig klaargestoomd voor het consultancy vak gericht op IT in deze sector. Omdat de trainingen zowel extern verzorgd worden als door je collega's, leer je je collega's gelijk goed kennen!  Ook vind jij het geen probleem om je kennis te delen en je collega's te coachen! Tot slot is werken bij deze organisatie niet locatie gebonden. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht maar de opdrachtgevers zijn verspreid door heel Nederland.

Vereisten
  • Je hebt interesse in nutssectoren;
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid; 
  • Je bent analytisch;
  • Je hebt enige ervaring met code; 
  • Je bent in het bezit van een HBO/WO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Informatica, Business IT of een vergelijkbare opleiding.
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in