+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heemskerk.
Laad meer vacatures

Calculator Heemskerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie bij een gerenommeerd bedrijf? Een bedrijf die staat voor kwaliteit, waar een goed salaris wordt geboden en tal van interessante opdrachten? Dan is deze vacature Calculator wellicht iets voor jou! 


Organisatie

Ons bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies, biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel nieuw- als verbouwprojecten. Onze expertise strekt zich uit van bedrijfsgebouwen en industriehallen tot zwembaden, sporthallen en woningbouw.

Wij zijn ook uw partner voor de productie van trappen, bordessen, balkons, balkonhekken en zelfs kunstwerken, waarbij we projecten van elke omvang aanpakken. Van grote constructies tot kleinere, arbeidsintensievere projecten, ons team zet zich in om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Met een jaarlijks verwerkt volume van 1500 ton staal behoren we tot de middelgrote spelers in de Nederlandse staalbouwsector. Veiligheid, kwaliteit en milieu staan bij ons hoog in het vaandel, zoals blijkt uit ons VCA-certificaat dat we sinds 1996 bezitten.

We hanteren de laatste normen voor constructieve veiligheid en zijn gecertificeerd volgens EN 1090-1, waarmee we onze toewijding aan kwaliteit onderstrepen door CE-certificaten af te geven op onze producten. Ontdek de kracht en flexibiliteit van staal met ons aan uw zijde.


Functie

Als calculator ben je de drijvende kracht achter de nauwkeurige kostenberekening van een breed scala aan stalen constructies, waaronder trappen, puien, balustrades, glasdaken, en andere constructies, ongeacht hun omvang. Je speelt een cruciale rol in het proces van offerte tot uitvoering, door het opstellen van gedetailleerde offertes en aanbiedingen en het onderhouden van technische communicatie met architecten of opdrachtgevers.

Je expertise omvat niet alleen het nauwgezet berekenen van materiaalkosten en het inschatten van montage-uren en -kosten, maar strekt zich ook uit naar het aanvragen van offertes voor inkoopdelen bij leveranciers. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het verfijnen van calculatiemethoden, waarbij je een scherp oog voor detail combineert met het vermogen om verder te kijken dan standaardoplossingen. Jouw inzet en vaardigheden zijn essentieel in het streven naar kostenoptimalisatie en innovatie binnen ons team.


Functie eisen

Voor deze boeiende rol vragen wij het volgende van jou:

  • Je hebt een HBO of BSc. diploma in Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of een gerelateerd vakgebied.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring met calculatiemethoden en -programma's.
  • Je bent vaardig in het lezen van technische tekeningen en het doorgronden van specificaties.
  • Je hebt uitstekende kennis van staal en andere bouwmaterialen en hun toepassingen.
  • Je bent analytisch en creatief ingesteld, met het vermogen om een duidelijk overzicht te behouden in complexe situaties.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en werkt graag in teamverband.
Aanbod

Wij bieden jou een uitstekend salaris, een bonusregeling, auto van de zaak en de mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en cursussen. 


Sollicitatie

Justin van Hoek, telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in