+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Schilder Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.150 - € 3.750 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een representatieve schilder die trots is op het schildersvak? Graag de handen uit de mouwen steekt en ook nog eens woonachtig is in of rondom Heerenveen? Stop dan met zoeken want wij, Faber, bieden jou de perfecte baan als schilder! Werk jij als schilder liever in de nieuwbouw, renovatie of ben jij de schilder die werkt aan een monumentaal pand? Wat jij als schilder ook wilt, bij Faber helpen wij je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel. Wij weten dat jij als schilder al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken we het graag nog nét een stukje beter. Wil jij ook goed uit de verf komen als schilder? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! 


Ben jij het?

Ben jij een communicatief vaardige schilder met oog voor detail? Ben jij een harde werker die netjes te werk gaat? Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar een schilder die liefde voor het schildersvak heeft, iemand die weet wat doorwerken is, maar ook wel van een lolletje houdt. Kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is. Jij bent niet alleen een schilder met passie voor het vak, je vindt het ook leuk om met mensen te werken. Zoals aangegeven werk je veel bij mensen thuis, waardoor je niet alleen met jouw collega's, maar ook met klanten contact hebt.


Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Dit kan op een divers aantal mooie klussen. Zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoudswerkzaamheden. Wij hechten vooral waarde aan werkervaring en motivatie. Heb je daarbij ook een schildersopleiding dan is dit mooi meegenomen. Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de 2150 en 3750 bruto per maand afhankelijk van het aantal jaar ervaring. Hiernaast bouw je voor ieder gewerkt uur spaarpunten op waarmee je leuke cadeaus kan uitzoeken in onze Fabershop. Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in