+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

CAM-engineer (M/V) Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij een grote liefde voor techniek en beschik jij over een kritische blik? Misschien is deze functie dan wel wat voor jou, lees snel verder!

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CAM-engineer. Als CAM-engineer ben jij verantwoordelijk voor het fabricageproces van diverse onderdelen. Dit doe je door freesprogramma’s uit verschillende CAD-bestanden te maken. Dit betekent dat jij als CAM-engineer de fundering bent van de unieke projecten van de organisatie. Jij bent een onmisbaar element!

Als CAM-engineer ben jij binnen het proces verantwoordelijk voor het onderhoud en inmeten van het freesgereedschap, je bepaalt de beste freesstrategie en je beoordeelt de maakbaarheid van de orders. Wanneer jouw collega’s aan jou zullen denken, denken ze aan de woorden kwaliteit en nauwkeurig. Je vindt het daarnaast leuk om initiatief te nemen en brengt graag nieuwe ideeën in. Op deze manier blijven jouw collega’s jouw resultaten verbinden aan het woord kwaliteit!

Ben jij de engineer die graag kritische vragen stelt om tot een innovatief resultaat te komen? Dan ben jij diegene die wij zoeken. Reageer snel door op de groene knop te drukken! Heb je vragen? Neem dan contact op met Annewieke, zij is te bereiken op: +31 (513) -745143

Onze opdrachtgever is een jong en innovatief bedrijf. In de productiehal in Heereveen maken ze 3D eindproducten, modellen, prototypen, productiemallen en -pluggen. Dankzij innovatieve, lichtgewicht materialen als EPS Hotspray, composieten en naadloze pasta’s met hoge afwerkingsgraad (high gloss) kunnen ze nauwkeurige vormen creëren: van heel klein tot zeer groot! Dit doet onze klant o.a. voor opdrachtgevers in de jachtbouw, architectuur, infrastructuur, automotive, windenergie en kunst. Ze adviseren in materiaalkeuze en verzorgen het hele project, van engineering en tooling tot (speciaal) transport.

Het groeiende team bestaat uit een gemotiveerde groep mensen, waarvan een deel op kantoor werkt en het andere deel in de productie. Samen werken ze aan mooie projecten in een plezierige en no-nonsense cultuur. Bij onze klant zijn er momenteel mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stage én aanpakkers met technisch inzicht, die zich graag willen ontwikkelen en specialiseren.


Wij bieden
  • Een innovatief en modern bedrijf;
  • Een enthousiast en gemotiveerd team;
  • Een informele werksfeer;
  • Een marktconform salaris.
Wij vragen
  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau (in technische richting);
  • Wanneer je ervaring hebt met CNC-gestuurde machines is dit een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in