+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Projectleider Gebiedsontwikkeling - 28 / 36 uren per week - gemeente Heerenveen - 07 / 36 maanden Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

gemeente Heerenveen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gebiedsontwikkeling als Projectleider binnen een gemeentelijke omgeving. Deze freelance/zzp/interim opdracht biedt een unieke kans om je stempel te drukken op diverse fysieke projecten, met een speciale focus op innovatieve participatiemethoden. Geniet van de vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien, werk in een enthousiaste vakgroep en profiteer van de mogelijkheid tot verlenging van de opdracht. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de gemeente Heerenveen zoekt Mast Nederland een Projectleider Gebiedsontwikkeling. Reageren op deze vacature kan tot 01 mei 2024 om 15:00 uur.

freelance / zzp / interim opdracht met de volgende kenmerken:
Standplaats Heerenveen
Startdatum 15-04-2024
Einddatum 31-12-2024
Optie tot verlenging, Er is een mogelijkheid dat de opdracht verlengt gaat worden.
Uren per week 28 tot 36 uur per week
Maximale inhuur: 36 maanden

Als zzp topper aan de slag via Mast Nederland? Welkom! De tariefrange voor deze opdracht is: € 82,50 – € 115,= bruto per uur, inclusief ALLE kosten, exclusief BTW, dat geldt voor de gehele opdracht duur inclusief eventuele verlengingen. De opdrachtgever weegt het tarief nadrukkelijk wel mee in de beoordeling.
Functiebeschrijving
De afdeling
De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling faciliteert en stimuleert ontwikkelingen op het brede terrein van de fysieke leefomgeving, economische zaken en leefbaarheid. Via gericht beleid en projecten levert de afdeling een leidende bijdrage aan de ontwikkeling van de gemeente Heerenveen.

De gemeente Heerenveen heeft diverse fysieke projecten op stapel staan die door middel van een nieuwe wijze van participatie met de gemeenteraad en burgers uitgevoerd gaan worden.

Ons aanbod
In deze functie krijg je de vrijheid om je eigen initiatieven in te zetten en je optimaal te ontwikkelen. Een werkplek in een enthousiaste vakgroep binnen team Wonen & Leven op de afdeling RO in een ambitieuze en professionele organisatie. Er gebeurt veel, wat afwisseling geeft in je werk. Je collega's zijn gezellig en helpen je graag verder.
Kandidaatomschrijving - Functietaken
Je bent projectleider van verschillende ontwikkelprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van projecten van derden vanaf de start tot de afronding of realisatie.

Daarnaast houd je je bezig met:
Het opstellen en bewaken van projectplannen en tijdsplanning, overleg met collega’s en externe betrokkenen en aansturing van externe specialisten.
Je voert planologische procedures zelf en zelfstandig uit.
Je maakt afspraken en vindt het vanzelfsprekend deze na te komen en verwacht van anderen hetzelfde.
Je draagt zorg voor heldere communicatie over de voorgang van projecten; je neemt interne en externe betrokkenen mee en zorgt ervoor dat ze goed aangehaakt zijn. Je koppelt je beslismomenten en resultaten tijdig terug aan onze bestuurders.

Je profiel
Je hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond. We vinden je ervaring en vaardigheden belangrijker dan je opleiding.
Je bent tenminste een aantal jaren aantoonbaar succesvol geweest in het vakgebied als projectleider. Je bent goed in plannen en organiseren.
Gedegen kennis van het fysieke domein en het voeren van planologische procedures is een vereiste.
Je bent omgevingssensitief en hebt goed inzicht in de belangen en positie van betrokkenen. Je laat dit zien door open te communiceren en een betrouwbare partner te zijn.
Je bent een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht, gaat gestructureerd te werk, hebt een praktische instelling en durft kritische vragen te stellen. Je bent nieuwsgierig en creatief in denken en handelen. Je ziet kansen en kunt die verzilveren.

Belangrijke competenties zijn:
Projectmatig werken
Proactief en enthousiast
Politiek bestuurlijke antenne
Organisator en verbinder
Communicatief vaardig in woord en geschrift
Resultaatgericht en besluitvaardig
Creatief
Omgevingssensitief
Netwerker
Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit


Gevraagd

CV eisen
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en maximaal 5 pagina’s A4, tenzij hieronder anders aangegeven.

Toelichting op eisen en wensen: Als je 100% aan de eisen voldoet, zet dat dan ook helder in je CV om afwijzing in de papieren ronde te voorkomen. Voldoe je (op CV) niet aan de eisen, dan zal de opdrachtgever je aanbieding namelijk afwijzen. Met de wensen zijn punten te verdienen om hoger in de ranking te komen. Zorg ook hier dat deze helder in je CV terug te vinden zijn:

Eisen (Knock-Out – Vermeldt dit dus helder in je CV als je voldoet)
Jij herkent jezelf (en voldoet aan het gestelde) in de kandidaatsomschrijving en functiebeschrijving, kan deze opdracht uitvoeren en weet ons hiervan te overtuigen middels je in je CV beschreven ervaringen en opleidingen, aangevuld met je onderbouwing in je motivatiebrief.

Tariefstelling: Een binnen de tariefrange passend (of op genoemde salarisschalen afgestemd) uurtarief.
Beschikbaarheid: De kandidaat is zo spoedig mogelijk inzetbaar tot en met 31 december 2024 voor 28 tot 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd.

Je bent in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar aantoonbaar succesvol geweest in het vakgebied als projectleider.
Je bent goed in plannen en organiseren.
Je hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond.
Je hebt gedegen kennis van het fysieke domein en het voeren van planologische procedures.
Je bent een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht, gaat gestructureerd te werk, hebt een praktische instelling en durft kritische vragen te stellen. Je bent nieuwsgierig en creatief in denken en handelen. Je ziet kansen en kunt die verzilveren.
Je bent omgevingssensitief en hebt goed inzicht in de belangen en positie van betrokkenen. Je laat dit zien door open te communiceren en een betrouwbare partner te zijn.
Je hebt ruime ervaring met het opstellen en bewaken van projectplannen en -tijdsplanning
Je hebt een politiek-bestuurlijke-antenne .

Wensen – Hoe beter je hier aan voldoet, des te hoger je kansen, zorg dus dat als je hieraan voldoet, het in je CV beschreven staat.
Beschrijf in een korte motivatie (max 1 A4) je aanpak van een opdracht van vergelijkbare aard en benoem daarin concreet behaalde resultaten. Ga in op de eisen en wensen.

Scoor jij 100% op de specifieke wensen? Dan maak je meer kans:
Tariefstelling: Een concurrerend uurtarief. Het uurtarief wordt mee gewogen in de beoordeling.
Gewicht van prijs : 20 %
Gewicht van kwaliteit : 80 %

Je hebt ervaring als projectleider binnen een gemeentelijke organisatie.
50 %
Je hebt ervaring met diverse soorten projecten zoals gebiedsontwikkeling, woningbouw, detailhandel
50 %

De volgende competenties worden gevraagd (tip: Neem mee in je CV/motivatiebrief) en getoetst in het gesprek:
Projectmatig werken
Proactief en enthousiast
Politiek bestuurlijke antenne
Organisator en verbinder
Communicatief vaardig in woord en geschrift
Resultaatgericht en besluitvaardig
Creatief
Omgevingssensitief
Netwerker
Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit

Hoe helderder bovenstaande in je CV staat, hoe groter je kansen om door de eerste, papieren selectie te komen! Vergeet de motivatie niet!

VOG:
Voor het werken bij de overheid is een VOG een vereiste.

Aanbod

ZZP mogelijkheden
Als zzp-er / freelancer aan de slag? We helpen je graag: zzp-ers zijn van harte welkom bij Mast Nederland. Hou rekening met de tariefrange en dat onze opdrachtgever het uurtarief mee weegt in de beoordeling. Ben je benieuwd welke berekening hiervoor gehanteerd wordt, laat het gerust weten!

Je offerte is all-in
Wij vragen je om in je offerte een all-in uur tarief te offreren. Dit betekent inclusief ALLE kosten. Het tarief dat we afspreken is ook echt voor jou! De overeengekomen uurtarieven staan vast voor de duur van de overeenkomst (inclusief alle verlengingen), zijn in euro’s, omvatten alle belastingen (maar exclusief BTW) en betreffen de overeengekomen prestatie, alsmede alle overige kosten, zoals die van training of inwerking van personeel, overuren / avond- en weekendwerkzaamheden, reis- en verblijf- en voorrijkosten, kosten voor apparatuur / hulpmiddelen en administratiekosten.
Vanzelfsprekend ben je ingeschreven met je organisatie bij de KVK en ben je afdoende verzekerd om deze opdracht uit te kunnen voeren.

LET OP HET VOLGENDE:
1. Omdat de voertaal bij deze klant Nederlands is, dienen je CV en je motivatiebrief opgesteld zijn in de Nederlandse taal (tenzij expliciet anders aangegeven). Niet-Nederlandstalige documenten worden door de opdrachtgever niet beoordeeld en leiden hierdoor tot een afwijzing. Bij een afwijzing door het ingediend hebben van niet-Nederlandstalige documenten krijg je geen bericht.
2. Laat je maar door 1 bureau voorstellen. Dit voorkomt uitsluiting van de procedure door de opdrachtgever.
3. Wij werken rechtstreeks met zzp collega’s samen. Om te voorkomen dat de keten onnodig lang wordt, werken wij niet samen met andere bemiddelaars. Met je inschrijving verklaar je als zzp collega via Mast Nederland aan de slag te willen gaan en niet gebonden te zijn aan een ander bureau of organisatie. Na je inschrijving zullen wij rechtstreeks contact met de ingeschreven kandidaat opnemen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in