+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Backoffice Medewerker – 32 – 40 uur – Heerenveen Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WeCruite - Verbindt professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als Backoffice Medewerker bij ons werk je niet alleen met administratie, maar ook veel met klanten. Je helpt mensen die een beleggingsrekening willen openen. Dit doe je door hun vragen te beantwoorden, zowel via de telefoon als e-mail. Je kijkt ook naar de gegevens van klanten en helpt bij speciale situaties, zoals wanneer een minderjarige volwassen wordt. Het is een afwisselende baan waar je echt het gezicht van ons bedrijf bent. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de Backoffice Medewerker die naast het verwerken van aanvragen en wijzigingen leuk vind om met de klant contact te hebben? Wil jij de klant begeleiden met het openen van een beleggingsrekening? Dan heb je bij onze opdrachtgever in Heerenveen zeker de mogelijkheid om deze werkzaamheden uit te voeren!


Als Backofficemedewerker ben jij verantwoordelijk om de klanten en adviseurs zo goed mogelijk te helpen.

In het begin van de dag ga jij samen met jouw team de mailbox bekijken. Jij gaat de aanvraag van de klant behandelen. De klant wil graag een beleggingsrekening openen en jij helpt de klant met het gehele proces. Met de klant heb je hierdoor zowel telefonisch als via de e-mail contact.

Naast het contact met de klant doe je ook diverse administratieve werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het controleren en aanvullen van klantgegevens, het opstellen van rendementsprognoses, berekeningen maken, uitvoeren van werkzaamheden rondom het overlijden van de rekeninghouder en het ondersteunen bij het proces als een minderjarige meerderjarig wordt.

Deze functie is een combinatie tussen klantcontact en administratieve werkzaamheden waardoor je fungeert als een ambassadeur.



Gevraagd

  • Je hebt een MBO4 werk- en denkniveau richting de administratie;
  • Je hebt ervaring in de administratie en/of klantcontact;
  • Je hebt kennis en ervaring met de financiële markten, effectenhandel en vermogensbeheer.


Aanbod

  • Jouw maandsalaris is tussen de € 2.500,- en € 3.300,- op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een baan voor 32-40 uur per week;
  • Je bouwt een premievrij pensioen op;
  • De mogelijkheid om hybride te werken;
  • Een fijne en ongedwongen werksfeer met aandacht voor de medewerkers;
  • Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen door middel van coaching.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vermogensbeheerder. Zij beleggen het vermogen van vermogende particulieren in wereldwijde fondsen en bedrijven. Op deze manier bouwen ze mee aan het behalen van de dromen van hun klanten. Onze opdrachtgever belegt het vermogen op een duurzame manier. Dat wil zeggen dat zij alleen beleggen in bedrijven die altijd rekening houden met goed bestuur van onderneming, ethisch handelen; hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en milieu, schone en duurzame energie een rol laten spelen.We werken met een team van 30 personen vanuit Amsterdam en Heerenveen. Ze zien zichzelf als nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Dat vinden ze bij dit bedrijf onzin en ze maken zaken niet moeilijker dan ze zijn.Daarnaast werkt onze opdrachtgever nauw samen met financieel adviseurs. Het is voor hen belangrijk dat financieel adviseurs zo veel mogelijk tijd met de klant kunnen spenderen in plaats van bezig zijn andere zaken, zoals administratie, beleid, plannen uitwerken enzovoorts. Daarom hebben ze een speciaal adviseursplatform opgezet: Hier ondersteunen wij adviseurs met allerlei software-tools, trainingen, wet & regelgeving en ondernemerschapsmateriaal, waardoor de klant nog beter wordt geholpen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in