+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Backoffice medewerker Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.386 - € 3.593 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als backoffice medewerker bij ons bedrijf speel je een belangrijke rol. Je helpt alles soepel te laten lopen en zorgt dat klanten de beste service krijgen. Je werkt met veel verschillende taken, zoals het voorbereiden van documenten, invoeren van gegevens en het maken van certificaten. Ook help je met evenementen en het verwelkomen van mensen. Je gebruikt vaak Excel en praat met klanten. Je baan is afwisselend en je kunt veel leren. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als backoffice medewerker bij ATO Bedrijfstrainingen ben jij de drijvende kracht achter een gestroomlijnde en klantgerichte werking van onze organisatie. Jouw rol omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden die allemaal gericht zijn op het ondersteunen van onze operationele processen en het bieden van hoogwaardige service aan onze klanten.

Jij bent een echte organisator, altijd voorbereid en georganiseerd om deelnemersregistratie te vergemakkelijken door presentielijsten voor te bereiden en inschrijfformulieren te verzorgen. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat gegevens nauwkeurig worden ingevoerd in ons systeem, waardoor onze administratie altijd up-to-date is.

Als het gaat om het belonen van deelnemers voor hun inspanningen, ben jij degene die certificaten en pasjes produceert om de voltooiing van opleidingen te markeren. Tegelijkertijd waarborg jij de betrokkenheid van deelnemers door tijdig uitnodigingen te versturen voor cursussen en evenementen. Een van jouw favoriete aspecten van jouw werk is het verwelkomen van medewerkers bij onze receptie. Hier ben jij het gezicht van ATO en zorg jij ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ook coördineer jij moeiteloos de aanmeldingen bij het CBR voor rijbewijsopleidingen.

Geen enkele dag is hetzelfde als backoffice medewerker. Naast jouw administratieve taken ben jij ook bedreven in Excel en kan jij offertes opstellen om onze diensten op een professionele manier aan potentiële klanten te presenteren. Bovendien ben jij altijd beschikbaar om klantvragen te beantwoorden en relaties te onderhouden via telefoonwerkzaamheden.

Kortom, jouw veelzijdige rol als backoffice medewerker bij ATO stelt jou in staat om jouw organisatorische vaardigheden, nauwkeurigheid en klantgerichte instelling volledig te benutten, en bij te dragen aan het succes van onze organisatie.


Gevraagd

  • Mbo werk- en denkniveau: jouw praktische instelling en kennis vormen de basis voor succes in deze rol.
  • Woonachtig in Friesland, waardoor je goed bekend bent met de regio en gemakkelijk op locatie kunt komen.
  • Sterke zelfstandige werkhouding, waardoor je in staat bent om zelfstandig te opereren en effectief taken af te ronden zonder constante begeleiding.


Aanbod

  • Aantrekkelijk salaris tussen € 2.386,00 en € 3.593,00 per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband en ervaring.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,26 per kilometer.
  • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met een startdatum van 1 september 2024.
  • Bij wederzijds goed bevallen, maak jij kans op een vaste aanstelling.
  • Bij ons ervaar je de perfecte combinatie van werkplezier en professionaliteit.
  • Kans op doorgroei naar de rol van backoffice specialist, waar jouw talenten volledig tot bloei kunnen komen.
  • Dagelijkse verzorging van een smakelijke lunch voor jou en je collega's, omdat wij geloven in het belang van een gezonde en gezellige werkomgeving.


Bedrijfsomschrijving

Bij ATO Bedrijfstrainingen, gevestigd in het levendige Leeuwarden, omarmen we de kracht van groei. Als toonaangevend instituut in bedrijfstrainingen leiden we jaarlijks zo'n 5.000 leerlingen op, met specialisaties variërend van intern transport en logistiek tot veilig werken met hijsmiddelen en Arbo & Veiligheid. Wij vormen een hechte gemeenschap waarin een warme, informele sfeer heerst. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Neem contact op met Johan Folkertsma voor meer informatie over onze vacature, mogelijkheden en de functie. Bel ons op 088 054 0000 of stuur een e-mail naar [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in