+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Verpakkingsoperator Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,44 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maak je klaar voor een unieke kans in Heerenveen! Als Operator bij ons, word je deel van een team waar je jouw technische vaardigheden kunt laten zien en ontwikkelen. Je speelt een belangrijke rol in het productieproces. Je werkt in een omgeving en helpt met het verpakken van producten. We bieden een tijdelijke baan in ploegendienst, met een goed uurloon en reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een team met fijne collega's en leidinggevenden. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Grote kans! Pak deze buitenkans uit Heerenveen! We zijn verheugd om een fantastische kans te kunnen bieden voor een enthousiaste Operator. Bij ons krijg je de kans om je technische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, terwijl je deel uitmaakt van een geweldig team in een dynamische omgeving. Je speelt een cruciale rol in ons productieproces - van het instellen van machines tot het controleren van de voortgang van het productieproces. Verantwoordelijkheden - Je zorgt voor een soepel verloop van ons verpakkingsproces, inclusief het de-palletiseren, afvullen en kartonneren van poederproducten; - Je bedient productieapparatuur en zorgt voor een effectieve monitoring van het productieproces; - Je voert visuele controles uit om de kwaliteit van onze producten te garanderen; - Je signaleert mogelijke afwijkingen of verstoringen en neemt actie waar nodig door de juiste mensen in te lichten; - Je helpt met het ombouwen van de apparatuur voor verschillende productieruns en het bedienen van handgereedschap.

Wij bieden:

Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. We bieden dan ook een heleboel voordelen die het werken bij ons bedrijf een werkelijk fantastische ervaring maken: - Een functie op tijdelijke basis binnen een hecht team waarbij er in 2 ploegendienst wordt gewerkt;
- Een aantrekkelijk uurloon van € 16,44 bruto (exclusief toeslagen en eindejaarsuitkering);
- Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
- Een uitstekende werksfeer met enthousiaste collega's van alle leeftijden en toegankelijke teamleiders;
- De kans om in een snelgroeiende, internationale organisatie te werken waarbij hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wij vragen:

We zoeken mensen met de volgende vaardigheden: - Affiniteit met techniek;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Kennis over en ervaring met hygiënisch werken.

Waar ga je werken:

Bij Ausnutria, een internationale zuivelonderneming waar kwaliteit en groei hand in hand gaan. Met 700 collega's door heel Nederland en productielocaties in Heerenveen, Zwolle, Kampen, Ommen en Leeuwarden, is Ausnutria een fantastische plek om jouw carrière vooruit te helpen. De organisatie heeft een open, nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur en is altijd op zoek naar verbetering op realistische en innovatieve manieren. Zo wordt er samen gedacht aan een gezonde toekomst voor opgroeiende kinderen. Mis deze geweldige kans niet! We verwelkomen je graag bij Ausnutria en kijken uit naar je sollicitatie. Neem vandaag nog contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in