+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Hovenier aanleg Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en samen met anderen mooie tuinen maken? Dan is deze baan perfect voor jou! Als hovenier aanleg werk je in een team en soms zelfstandig. Je maakt tuinen voor veel verschillende mensen en bedrijven. Je praat veel met je voorman en zorgt samen dat alles goed gaat. Het bedrijf waar je gaat werken is groot en groeit snel. Ze leren je veel over tuinieren en willen dat je lang blijft. Je salaris is goed en je werkt fulltime. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Lekker buiten werken en flink doorpakken samen met jouw collega's zijn dingen waar jij blij van wordt! Voor een Hoveniersbedrijf uit de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar een hovenier aanleg. Ben jij dol op aanleg projecten en weet jij wel raad met de moeilijkste tekeningen? Dan zoeken wij jou!

Als hovenier aanleg ben jij een belangrijke speler binnen het team. Bij onze opdrachtgever ga je meestal in een team op pad maar het kan ook een keer voorkomen dat je zelfstandig op pad gaat. Daarom is het belangrijk dat jij klantgericht te werk gaat. Jouw werkzaamheden verschillen per dag. Je houd je onder andere bezig met het aanleggen van tuinen voor overheden, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, facilitaire dienstverleners, zorg- en onderwijsinstellingen, particulieren en terreinbeheerders. Ook onderhoud je schoolpleinen, bedrijfstuinen, daktuinen en particuliere tuinen.

Als allround hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen zorgen jullie er voor dat de klus word geklaard. Werkplezier staat voorop en elke dag krijg jij weer nieuwe energie van blije collega’s en tevreden klanten! 


Functie eisen
  • MBO werk- en denk niveau;
  • relevante werkervaring als hovenier aanleg;
  • gevoel voor maatvoering en machinewerk;
  • geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen via Abiant;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • klantvriendelijk en klantgericht;
  • in het bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  


Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met de intentie voor langere tijd een dienstverband met elkaar aan te gaan. Je krijgt een salaris conform cao hoveniersbedrijven, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Dit zal tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur zijn. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in