+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Assistent hovenier Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 p/u

Vacature in het kort

Houd je van buiten werken en heb je groene vingers? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag als groenvoorziener en assistent hovenier. Je werk is heel afwisselend, van tuinen bijhouden tot helpen met bestraten. Je krijgt de kans om te groeien in je werk. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is goed en afhankelijk van hoe oud je bent en hoeveel ervaring je hebt. Een mooie kans om in de buitenlucht te werken en nieuwe dingen te leren. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Kun jij er op en top van genieten om lekker buiten aan de slag te gaan deze zomer Heb je daarnaast groene vingers en heb je al enige ervaring in het groen? Dan ben jij de perfecte toevoeging voor het team van groenvoorzieners en hoveniers in Heerenveen!

Als groenvoorziener kun je op verschillende werkzaamheden worden ingezet. Het werken in het groen is namelijk erg afwisselend. Als assistent hovenier kun je ingezet worden bij het assisteren van het onderhoud en de aanleg van het groen in woonwijken, tuinen onderhouden bij particulieren maar ook dikwijls bij bedrijven! Door jouw schoffel,- en snoei en maaiwerk ligt alles er weer keurig bij. Daarnaast help jij ook bij het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden zoals het leggen van tegels, klinkers en bestratingsmaterialen. Natuurlijk behoren de algemene opruimwerkzaamheden van tuinen ook tot jouw takenpakket. Bij gebleken geschiktheid kun je volop doorgroeien binnen het bedrijf! 


Functie eisen
  • fulltime beschikbaar;
  • rijbewijs B;
  • woonachtig in omgeving Heerenveen;
  • per direct beschikbaar.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler in de markt. Er werken momenteel bijna 25 medewerkers bij het bedrijf die elke dag met veel plezier aan de slag gaan. Ze vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers op te leiden en hun kennis en ervaring te delen met iedereen die het graag wil leren. Echte vakkrachten die van aanpakken weten! Maak jij het team compleet?


Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van jouw werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 13,27- en € 14,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assistent hovenier' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure via 0513 22 70 00.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in