+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Burgum.
Laad meer vacatures

Zelfstandig hovenier aanleg OF bereidt om het vak te leren! Burgum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en het creëren van mooie tuinen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag met het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groenvoorzieningen. Ook krijg je de kans om meer te leren als je nog niet zoveel ervaring hebt. Je komt te werken in een klein team van enthousiaste hoveniers die samenwerken om droomtuinen te maken voor klanten. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij te springen om samen met jouw nieuwe collega's exclusieve tuinen aan te leggen? Heb jij ervaring of ben jij leergierig ingesteld en sta jij te springen om het vak te leren? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Jouw werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groenvoorzieningen volgens de wensen van de klant. Planten, snoeien en verwijderen van bomen, struiken en planten. Uitvoeren van grondwerkzaamheden, waaronder het aanleggen van bestrating en vijvers. Adviseren van klanten over het onderhouden en aanpassen van hun tuin. Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw werkplek netjes en opgeruimd is en het gereedschap en de machines goed worden onderhouden. Bij voorkeur heb je al ervaring in het vak. Mocht je nog geen ervaring hebben, maar ben je wel leergierig enthousiast en in het bezit van groene vingers? Dan leren ze jou bij dit bedrijf graag de fijne kneepjes van het vak! 


Functie eisen
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je hebt (enige) ervaring als hovenier;
  • Je bent enthousiast en gedreven;
  • Je werkt netjes en nauwkeurig.
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft er bewust voor gekozen om een relatief klein bedrijf te blijven waar tussen de 5 en 10 hoveniers werkzaam zijn. Jouw nieuwe collega's zijn enthousiaste en betrokken vakmensen die dagelijks hun ruime kennis en ervaring inzetten. Regelmatig spijkeren alle werknemers hun kennis bij en volgen de ontwikkelingen in het vakgebied. Bij jouw nieuwe werkgever staat de klant centraal en zorgen de vakkundige hoveniers ervoor dat deze zijn/ haar droomtuin wordt verwezenlijkt. 


Wat wij bieden

Wij bieden een leuke afwisselende baan in de buitenlucht! Betreft een fulltime dienstverband. Je ontvangt een marktconform salaris tussen € 13,27 (vanaf 21 jaar) en € 17,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in