+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leek.
Laad meer vacatures

Hovenier Leek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacatureomschrijving

Als hovenier zorg je ervoor dat de tuin er precies zo uitziet als de klant wil. Je vertaalt hun wensen naar een mooie tuin en als de dag voorbij is, kun je trots zijn op je werk!

Als allround hovenier ga je samen met je collega's of zelfstandig op pad om tuinen aan te leggen en te onderhouden bij de klanten van het bedrijf. Dit zijn voornamelijk particulieren. 

Wanneer jij in de tuin klaar bent is de tuin weer netjes en verzorgd. Wat wordt er van jou als allround hovenier verwacht? Jij bent in staat om tuinen aan te leggen vanaf een tekening. Hierbij horen de grondwerkzaamheden, het aanleggen van beplanting en het onderhouden van tuinen. Ook kun je sierbestrating aanleggen en houten vonders plaatsen. Een afwisselende werkweek dus!

Wij zoeken allround hoveniers voor meerdere hoveniersbedrijven in de buurt van Leek. Onze opdrachtgevers zijn vakbekwaam en hebben een informele werksfeer. Wij zoeken allround hoveniers die voor langere periode beschikbaar zijn. 


Functie eisen
  • Communicatief vaardig.
  • Mbo-hoveniersopleiding niveau 3 of 4 en/of kennis en ervaring met het aanleggen/onderhouden van tuinen bij particulieren.
  • Flexibele werkhouding.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn vooral middelgrote hoveniersbedrijven in de omgeving van Leek.. Deze hoveniersbedrijven richten zich vooral op de aanleg, beplanting en onderhoud van particuliere tuinen. De hoveniersbedrijven zitten met name in een straal van 20 kilometer rondom Leek.


Wat wij bieden

Als allround hovenier kun je doorgaans fulltime aan het werk en ligt jouw salaris tussen de € 13,27 en € 15,00 bruto per uur. Jouw exacte salaris wordt vastgesteld conform cao en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in