+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Feenstra

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.350 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Hey jij! Word jij onze nieuwe collega?
Feenstra maakt zorgeloos wonen mogelijk. Dat doen we door techniek te installeren en onderhouden. Dit doen wij met meer dan 1.500 enthousiaste collega's uit het hele land, hoe leuk als jij daar ook bij gaat horen!

Al meer dan 75 jaar zorgen wij voor een comfortabel en veilig huis, waar onze klanten tot rust komen. Dit kunnen wij niet alleen, daarom zijn wij opzoek naar mensen zoals jij. Lees verder of neem een kijkje tussen de andere vacatures. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen, is dat wederzijds?

Wat ga jij doen?
In Heerhugowaard is Feenstra op zoek naar een monteur die het elektrotechnische deel van de installatie van aircos en warmtepompen regelt. Het kan dus goed zijn dat je nu als elektromonteur, aircomonteur of koelmonteur werkt. Bij Feenstra werk je met het beste gereedschap. Ook krijg je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in nieuwe technieken. Je krijgt een contract bij Feenstra zelf. Daarin zitten fantastische arbeidsvoorwaarden.

Dit ga je doen:Het zal je niet verbazen dat de vraag naar warmtepomen en airconditioning systemen blijft toenemen. Die bestellen ze bij Feenstra en dat is de reden dat Feenstra op zoek is naar jou.

Samen met een collega die alles van de installatietechniek af weet ga je installaties bij mensen thuis installeren waarbij jij het elektrotechnische deel voor je rekening neemt.

Je zorgt ervoor dat bewoners in een huis met nog meer wooncomfort kunnen wonen. Tegelijkertijd maak je kennis met andere technieken dan de elektrotechniek. Hierdoor word je een nog veelzijdigere vakman of vakvrouw. Met het oog op de toekomst en de energietransitie komen daar zeker nog nieuwe techniek bij waar je mee aan de slag kan. Je wordt de monteur van de toekomst! Uitdaging en afwisseling genoeg.

Werken bij Feenstra:Feenstra is een professionele organisatie waar je informeel met je collegas in een gezellige werksfeer bezig bent. Veiligheid staat voorop. Voor jou en de bewoners die je bezoekt. Hou je van innovatie en techniek? Dan ben je hier op je plek.

Wat bieden wij?
Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt. Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont. Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collegas.

Feenstra regelt alles om je zo goed mogelijk te laten werken. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Je kunt rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen €2900,00 en €3350,00 afhankelijk van je ervaring (exclusief 8% vakantiegeld en winstuitkering);
  • Je krijgt alle reisuren 100% uitbetaald bovenop je bruto maandsalaris;
  • Je krijgt een Feenstra jaarcontract, met intentie tot vast;
  • Je kunt een professionele en fijne werksfeer verwachten;
  • Je krijgt vrijheid om zelfstandig te werken;
  • Eigen werkbus en tablet van de zaak.

Wat vragen wij van jou?
Je vindt het leuk om bewoners blij te maken met een nieuwe, goed werkende, installatie. Je bent nieuwsgierig naar andere en nieuwe technieken en wilt hier mee aan de slag. Dat is een perfecte basis om succesvol te functioneren. Verder beschik je over:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO 3 in de richting van elektrotechniek, MBO 4 Elektrotechniek is een pre
  • Je hebt relevante werkervaring in de elektrotechniek
  • Je hebt geldig rijbewijs B
  • Tot slot ben je fulltime beschikbaar en woon je in de regio Noord-Holland.


Gevraagd

A. 1 - 4 jaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in